Здраво на сите, денес е голем ден, на едно место беа собрани рингерајки од повеќе градови, и мислам дека тоа е за прв пат во рингераја. Во Стар Дојран се собравме и се дружевме подолго време од денот ние: Богданчанка, Росана,Елле и Бетпет. односно на едно место се дружеја Богданци,Струмица,Валандово и Велес. Па нели е за пофалба. Беше многу убаво, на муабетот му немаше крај, а добро се дружеја и нашите сопрузи. Чест ми беше да запознаам толку прекрасни и топли луѓе, и и благодариме на Богданчанка за убавиот пречек и главната улога на добра домаќинка, секако и на нејзиниот сопруг. Па ајде сега слики, слики, слики и се надевам дека овде нема да запреме, ќе има и други вакви средби со ригерајки од повеќе градови. Повелете и во Велес.
02.08.2010, 23:34
Bitolcanka
2461
за дружбата Бетпет. Прекрасен ден за ваква топла РР дружба Кога ќе можеме да ги видиме сликите или веќе ги има некаде
02.08.2010, 23:39
dragana_vane
263
Bravo za vas, prekrasna druzba ste imale ne se somnevam, jas nekako sum otsutna ovie 2 meseci otkako se porodiv i ne sum vo tek so nastanite, pa ako sakate povelete vo Stip na druzba
02.08.2010, 23:43
Viktori
5329
ех.... што скитник бев на времето... ама веќе не гарант супер ќе ми беше со вас...
инаку бетпет велес не е така далеку! Можеби и може скопјанки и велешанки да се дружиме
< Поракaта ја уредил виктори -- 2.8.2010 23:45:49 >
02.08.2010, 23:57
betpet
302
Еве слики до денешната дружба Росана , Богданчанка и Бетпет двете мали рингерајчиња-Славица на Елле и Теодора на Бетпет
03.08.2010, 00:03
nadica
4381
баш ми е мило за вас се гледа дека супер сте си поминале
03.08.2010, 00:05
Bitolcanka
2461
Значи 4 пара сте биле во Дојран денес со 2 дечиња Се гледа дека убаво сте поминале, убави лица - убаво друштво
03.08.2010, 00:06
betpet
302
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
ех.... што скитник бев на времето... ама веќе не гарант супер ќе ми беше со вас...
инаку бетпет велес не е така далеку! Можеби и може скопјанки и велешанки да се дружиме
Виктори, иста крвна група- скитник- јас и понатаму сум, а ти можеш да си повториш, секогаш сте добродојдени, а и многу сме блиску за да не се знаеме. Оваа средба беше градови од југот, а некој викенд ќе реализираме и средба на градови и од запад може нели
03.08.2010, 00:10
Тања РР
2029
Леле браво за дружбата Баш ми е криво што не дојдов. Сега му кажувам на мм а тој па „Е шо не ми кажа дека ќе има собиранка, ќе одевме“
03.08.2010, 00:11
Тања РР
2029
А.... каде е Сара?
03.08.2010, 00:11
Julie1
2354
Навистина за пофалба, ќе се запише во историјата на РР Баш ми е драго што РР влијае и не зближува сите нас!
Прекрасна дружба!
Бетпет дај стави ги сликите и во албумите малку да покоментираме под сликите
03.08.2010, 00:45
Bogdancanka
5422
Баш ми беше мило што запознав такви прекрасни личности,прекрасно е чуството да запознаеш некој со кои си споделуваш мислења и совети преку форумот,многу би сакала лично да ги запознам и сите останати членови ќе ми биде многу мило....Прекрасно си поминавме и би посакала уште многу вакви средби...требаше и Штрумфета да не дружи но за жал нејзиното златце имало температура за Филип
03.08.2010, 01:02
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: betpet
Повелете и во Велес.
организирајте и доагаме
03.08.2010, 01:20
STRUMFETA
566
prekrasno,nema sto .Za pofalba se druzbite i mnogu mi e zal sto nemozev da ve druzam.Pozdravce do nekoja sledna sredba
03.08.2010, 01:36
betpet
302
Сликите ви се достапни и на албум.
03.08.2010, 01:45
Twins
1228
ubavi lugje na ubavo mesto
03.08.2010, 09:01
Палешка РР
7505
Супер, баш ми е драго што сте се запознале и убаво сте се дружеле
03.08.2010, 10:46
elle
613
Вчера дружењето во Дојран беше супер дај Боже почесто да се собираме и дружиме, мило ми е што запознав толку добри луѓе. Богданчанка се покажа како одличен организатор За Теодора немам зборови,срценце е со Славица си ги делеа играчките како вистински другарки па дури и храната(фала многу бетпет за кашичката), криво ми беше што не ја донесоа и Сара но во друга прилика кога ќе потпорасне ќе ја запознаеме и неа
03.08.2010, 12:35
Martins mom
3342
Вистина...зошто Сара не беше на собиранката??? Инаку собиранката прва лига...можам да замислам колку било весело супер сте жени
03.08.2010, 12:45
betpet
302
ИЗВОРНА ПОРАКА: elle
За Теодора немам зборови,срценце е со Славица си ги делеа играчките како вистински другарки па дури и храната(фала многу бетпет за кашичката), криво ми беше што не ја донесоа и Сара но во друга прилика кога ќе потпорасне ќе ја запознаеме и неа
Важно е да се дружиме и да ни биде убаво, па нели и тие се мали ригрерајчиња, треба да споделуваат се, и во иднина и тие да се дружат, мора да ги учиме да бидат добри, да споделуваат со другите и да бидат искрени пријатели.
03.08.2010, 12:50
elle
613
Така е бетпет,сега сум побогата за неколку пријатели повеќе а треба дружељубивоста и другите добри особини да ги пренесеме и на нашите деца
03.08.2010, 22:58
Gari68
192
Навистина прекрасно дружење,очекував дека ќе биде тоа пријатна дружба ама ова ги надмина и моите очекувања.Чувството беше како да се знаеме со години ,и сигурен сум дека овие дружења никогаш нема да престанат. П.С. Има некоја минута и видео материјал ама не знам како да го поставам да биде достапно на рингераја