БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Мислам дека нема ваква тема... Да пишуваме цитати за мајката... "Срцето на мајката е длабока бездна, на чие дно секогаш ќе најдете прошка." Оноре Де Балзак "Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."- Софија Лорен
"Едно мало девојче кога го прашале каде е неговиот дом одговорило, "каде што е мајката." ~Keith L. Brook _____________________________Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
"Од сите права на жената, најголемото е да биде мајка." -- Lin Yutang "Една добра мајка вреди колку стотина учители." ~George Herbert "Мајчината љубов е мир. Нема потреба да се стекне, нема потреба да се заработи." ~Erich Fromm _____________________________Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!
Slikava ja najdov na fb, malku e mornicava no taa e realnosta. Mnogu mi znaci. Ova e ljubovta megu majka i kerka EDNA E MAJKA
Домот не е само место каде што се јаде и спие. Тој треба да биде засолниште, простор каде секој ч...
Односи во семејството
Третиноинот е дериват на витамин А кој со години се користи во дерматологијата, особено за третма...
Нега
Витаминот Е е моќен антиоксиданс кој стана омилен во светот на нега на кожата.
Кога новороденчето ќе се појави на светот, понекогаш родителите забележуваат мали влакненца по те...
Развој