БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Јуни ми е најубав
МАЈ ми е најромантичен
јуни _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
јули _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
јули - зошто е распуст _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
август
juni _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
maj _____________________________Биди тоа што си
Juni
јули и август дека е жешко _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Мај
April i Maj, mozes da se oblakas vo razlicni slojcinja a sepak da ne bide ni ladno ni toplo :)
мај и август
Maj
Јуни _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Avgust _____________________________Биди тоа што си
август _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
maj, Juni i Dekemvri moze 3 neli :) _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
Април, Мај и Јуни
И мај
Мај и Септември
Мај,Јуни
Септември _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
декември _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Првото разделување преку ноќ со бебето може да биде емоционално и за родителот и за детето. Но ко...
Спиење и успивање
Вековната дилема конечно добива подлабоко објаснување. Дали пилешкото месо, со својата лесна текс...
Исхрана
Нашето тело е прецизен хормонски механизам. Секојдневните избори кои ги правиме, од храната, до о...
Кога се зборува за новороденчиња, фокусот речиси секогаш паѓа на мајката: нејзиното тело, нејзина...
Татино катче