БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Кој ви е омилен ден од неделата и што уживате да правите тој ден?
Сабота...а најнеомилен ми е вторник, некако овој ден ми е ептен безличен. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
sreda zosto velat bil sreken den _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Petok radi vikendot
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Petok radi vikendot
Sabota, nekako e najopusteno togas, zaedno izleguvame nadvor, vo prosetka, pravime nesto zaedno.
i mene mi e sabota..odmorena sum i mozam da se umoruvam toj den zosto utredenta sum pak slobodna
Петок
Јас да ви кажам мене понеделник ми е хаха ама навистина.Сите се на работа,па малку си одмарам мозок хаххха
Sabota :)
petok
se dvoumev pomegu sabota i nedela..no sepak sabota _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
Петок и Сабота _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Сабота и понеделник и мене _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
nedela _____________________________Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
Првото разделување преку ноќ со бебето може да биде емоционално и за родителот и за детето. Но ко...
Спиење и успивање
Вековната дилема конечно добива подлабоко објаснување. Дали пилешкото месо, со својата лесна текс...
Исхрана
Нашето тело е прецизен хормонски механизам. Секојдневните избори кои ги правиме, од храната, до о...
Кога се зборува за новороденчиња, фокусот речиси секогаш паѓа на мајката: нејзиното тело, нејзина...
Татино катче