writing-img

Избор на најубава новогодишна желба на Рингераја.мк

clock-img

16.12.2011, 13:29

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Драги корисници

и оваа година Рингераја подарува пакет подароци за Вашите најубави новогодишни желби.
Деталите прочитајте ги ТУКА

Да посакаме нешто убаво и притоа да добиеме подарок.
user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

16.12.2011, 14:11

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Браво за Рингераја! И понатаму продолжува пријатно да не изненадува! user posted image

Јас веќе ја напишав мојата желба, се надевам дека ќе ми се исполни!

Live and let live

clock-img

16.12.2011, 16:00

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јас синапишав желба ама ограничена а??? ехх неможев уште да пишам ама доволно е и тоа па нека се сее ЗДРАВЈЕ на сите и СРЕЌА мислам дека тоа енајпосакуванонесамо за мојата фамилија туку и на секој човек му посакувам бидејќи сакам да сум опкружена со радост и да гледам радост кај луѓето не тага НЕКА СИ ОДИ ТАГАТА ОВАА 2012 ГОДИНА !!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

17.12.2011, 15:11

clock-img

kuklicka26

pencil-img

220

Јас си напишав желба кратка ама сеопфатна и од се срце   Новогодишната светлина нека ви го осветли патот до среќата, успехот и здравјето! Нека го стопи злото во добро, а сонот го претвори во јаве СРЕЌНА НОВА 2012 Година!Па на сите ви посакувам овагодина да ви биде најанајубавата година.

clock-img

23.12.2011, 17:24

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Многу убави желбиима скоро сите исто посакуваме......али нај нај што ме нервира кога на фб ке ми напишат ајде оди на линков и стави лајкuser posted image .Искрено напишав желба и накојму се свиѓа нека стави лајк ане да молам по фб ,затоа не ми се допаѓаат наградниве игри со лајкови секогаш се непоштени.ако му пишам на 1000пријатели секако победувам кај ми екрајот да молам залајкuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Последни статии

article-img