Избор на најубава новогодишна желба на Рингераја.мк
1
16.12.2011, 13:29
Палешка РР
7505
Драги корисници
и оваа година Рингераја подарува пакет подароци за Вашите најубави новогодишни желби. Деталите прочитајте ги ТУКА
Да посакаме нешто убаво и притоа да добиеме подарок.
16.12.2011, 14:11
AnnaMolly RR
6409
Браво за Рингераја! И понатаму продолжува пријатно да не изненадува!
Јас веќе ја напишав мојата желба, се надевам дека ќе ми се исполни!
16.12.2011, 16:00
kikicka
4218
Јас синапишав желба ама ограничена а??? ехх неможев уште да пишам ама доволно е и тоа па нека се сее ЗДРАВЈЕ на сите и СРЕЌА мислам дека тоа енајпосакуванонесамо за мојата фамилија туку и на секој човек му посакувам бидејќи сакам да сум опкружена со радост и да гледам радост кај луѓето не тага НЕКА СИ ОДИ ТАГАТА ОВАА 2012 ГОДИНА !!!
17.12.2011, 15:11
kuklicka26
220
Јас си напишав желба кратка ама сеопфатна и од се срце Новогодишната светлина нека ви го осветли патот до среќата, успехот и здравјето! Нека го стопи злото во добро, а сонот го претвори во јаве СРЕЌНА НОВА 2012 Година!Па на сите ви посакувам овагодина да ви биде најанајубавата година.
23.12.2011, 17:24
kikicka
4218
Многу убави желбиима скоро сите исто посакуваме......али нај нај што ме нервира кога на фб ке ми напишат ајде оди на линков и стави лајк .Искрено напишав желба и накојму се свиѓа нека стави лајк ане да молам по фб ,затоа не ми се допаѓаат наградниве игри со лајкови секогаш се непоштени.ако му пишам на 1000пријатели секако победувам кај ми екрајот да молам залајк