|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  3 4 5 6 [7]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: За најголемите христијански празници-Бадн...
6.1.2014 16:01:08   
Martins mom
Малце офтопик јас, се е тоа убаво на трпезата...и јас сум за битолски питулици со лукче (кој пробал-знае), ама не знам дали смеам дека дојам да јадам лук?
Имам сарма (зелката не ја јадам заради доењетоuser posted image ), зелниче со праз, туршија, оревчиња, овошје свежо и суво и десерт ете нееемаааuser posted image
За многу години да е!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 151
6.1.2014 16:46:50   
mommy_angels RR
Вечерата скоро е готова user posted image
Зелникот со праз испечен,гравчето при крај и уште рипчињата да ми се допечат.Лебчето со паричка годинава сама го направив,а на трпезата уште ќе има туршија,костени,суво и свежо овошје и благичко(нормално)user posted image .Ајде уште малку и да си вечераме.
Пријатна вечера мили РР-јки ,среќа и благосостојба во вашите домови.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 152
6.1.2014 17:16:57   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Малце офтопик јас, се е тоа убаво на трпезата...и јас сум за битолски питулици со лукче (кој пробал-знае), ама не знам дали смеам дека дојам да јадам лук?
Имам сарма (зелката не ја јадам заради доењетоuser posted image ), зелниче со праз, туршија, оревчиња, овошје свежо и суво и десерт ете нееемаааuser posted image
За многу години да е!!!

Мислам не е забрането да се јаде лук, но млекото нели има вкус на тоа што јадеме, па може да не ти цица бебето. Но тоа ако изедеш многу може да биде, мислам од малку нема ништо.
Јас сум јадела питулици и во Прилеп се прават, но јас не знам да ги правам user posted image , а многу се убави user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 153
7.1.2014 11:11:37   
Mihaela 2010
Nie vcera ne proslavivme ko sto treba, mm cel den i cela nok bese so T od 39 i poveke, no sepak krsevme lepce i pariceto padna kaj dedo Boze, pa so gospod napred. denes isto sme doma me se lecime

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 154
Страница:   <<   < Претходна страница  3 4 5 6 [7]
Страница: <<   < Претходна страница  3 4 5 6 [7]
Оди на:

Анкета

Миење на долниот дел.
пеперутка16

Дали твојот сопруг ја менува облеката на детето, мислам миење на долниот дел и менување на пелената?