Ниска Плацена (Целосна верзија)

Форум >> [Бременост] >> Бременост и породувањеПорака


Anonimen -> Ниска Плацена (6.6.2023 13:33:18)

Здраво на сите . Имам неколку прашања ако некој има слично искуство како моето да ми одговори за малку од малку да ми олесни бидејќи неизвесноста и незнаењето ме убива ..29 недела сум од бременоста пред некој ден имав термин за бебчето и откриена ми е ниска плацента  ради која ми кажаа дека морам да се породам со царски рез . Е сега што ме мачи е тоа што бебчето има многу минимално од норманото повеќе течност во мозокот , докторот ми кажува дека ќе се следи ситуацијата и  тој мисли дека се ќе биде во ред дека не постои простор за паника , но како како и секоја мајка колку и да сакам да не мислам сепак сум загрижена ..Дали некој знае про значи тоа и кој  се последиците и дали навистина не треба да имам простор за паника .. Ви благодарам однапред за секој даден одговор 🙏🏽🥰
Страница: [1]