Прв пат во МК: Ѕвезда на бебе календар за 2020 год (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Дружби, случувањаПорака


Палешка РР -> Прв пат во МК: Ѕвезда на бебе календар за 2020 год (18.10.2019 14:38:19)

Драги родители, не ги пропуштајте моментите на среќа и чиста радост со вашите малечки, зачувајте ги тие спомени како нешто најдрагоцено! Поделете ги и со нас, бидејќи за ПРВ ПАТ во МК избираме најсимпатични фотографии за Ѕвезда на бебе календар 2020!

Шлапкање во кадичката, фризури и “брада” од пена, насмевки полни со среќа, позирање, скокоткање, галење и смирувачка масажа. Секое бањање е посебен ритуал, зар не?!

Поделете ги овие моменти со нас и нека вашето дете стане една, во низата ѕвезди кои сјаат на небото на Рингераја!!!

Веруваме дека сте подготвени, со испраќањето на фотографија од вашето малечко, да учествувате во натпреварот Ѕвезда на бебе календар 2020! Ајде заедно да коментираме, да навиваме и да гласаме!

ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА, дојде време да избереме 12 ѕвезди, кои ќе го красат календарот за 2020 година, а кои ќе се најдат на ѕидовите на семејствата во Македонија. Секоја ѕвезда ќе претставува по еден календарски месец во годината. Учествувајте во забавниот натпревар за вашето малечко да се најде во Бебе календарот. Се натпреваруваат деца од 0-5 годишна возраст.

Забавата започнува на 18.10.2019 година!!!

- Пред да го пријавите вашето дете за натпреварот “Ѕвезда на бебе календар 2020”, запознајте се со потребните карактеристики на фотографијата во ПРАВИЛНИКОТ.

- После тоа, пријавете го вашето дете со клик на копчето ИСПРАТИ ФОТОГРАФИЈА.

- Во рок од 24 часа фотографијата од вашето дете ќе биде во ГАЛЕРИЈАТА на фотографии.

- За евентуални нејаснотии и прашања контактирајте не преку нашата e-mail адреса babykalendar@danu.biz


Испраќањето на фотографии за учество во натпреварот трае од 18.10 до 29.11.2019 година

Членовите и посетителите на порталот www.ringeraja.mk ќе бидат во можност со своите гласови (клик на копчето ГЛАСАЈ кое ќе биде додадено покрај секоја фотографија кога ќе започне гласањето на 13.11.2019 година) да изберат 100 најубави фотографии од 13.11.2019 до 04.12.2019 година.

Помеѓу 100-те фотографии, комисијата ќе избере 12 фотографии (од 5.12 до 7.12.2019), по една за секој месец во годината. А сите 100 најубави фотографии ќе бидат прикажани на порталот www.ringeraja.mkПрогласувањето на победниците ќе биде секојдневно, во тек на 12 денови од 8.12 до 19.12.2019 година.Родителите со помош на опциите Share или Like (под фотографијата) можат да ги повикаат своите пријатели да го поддржат нивното дете (бројот на лајкови не се вбројува во бројот на гласови).

Сите информации можете да ги најдете во ПРАВИЛНИКОТ на натпреварот.

Нека небото на Рингераја оваа година биде најубаво и најѕвездено.

Ваша Рингераја.мк
Страница: [1]