Среќна Нова 2017 година (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Дружби, случувањаПорака


Палешка РР -> Среќна Нова 2017 година (31.12.2016 19:49:32)

Драги наши рингерајки

Нека ни е среќна годината што доаѓа!!!
Во старата да ги оставиме сите таги, болки, неуспеси, разочарувања, падови. Во новата да се издигнеме среќни, со насмевка на лицето, радосни, весели, ЗДРАВИ.
Нека новата година ни донесе многу бебиња, нека ги благослови сите рингерајки кои долго чекаат бебе!!!

Ви посакувам се најубаво!

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_wub.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]
kapina -> RE: Среќна Нова 2017 година (1.1.2017 12:35:22)

Srecna nova godina
lukajana RR -> RE: Среќна Нова 2017 година (2.1.2017 15:16:54)

Среќна нова ,многу успех на сите полиња .
[sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Страница: [1]