Очен лекар-Офталмолог (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Семејно здравје

Порака

Melanija RR -> Очен лекар-Офталмолог (17.6.2013 10:57:12)

Ми треба препорака на очен лекар кој работи со плави картони и компјутерски го одредува диоптерот во Скопје.
Во Тоспаш бев пре 3 месец ама не ми оди ,од сабајле со возачки се окупирани па само со стакленца од прилика ме гледаше ми вика дојди после 14ч сум послободна.
Прифаќам предлог и приватен кој не наплатува многу.

Општо ваше искуство со очни леки,прецизноста на одредување на диоптер, цени,стручност,очила,рамнки....... се во врска со здравјето на очите

vezilka RR -> RE: Очен лекар-Офталмолог (17.6.2013 15:54:59)

Очна ординација Зенит, др- Брижита. Одлична е, и јас секаде ја фалам. Мене голема работа ми заврши. Предходно, на секое одење ми се зголемуваше диоптерот заради погрешен агол на цилиндерот. Окако отидов кај неа, диоптерот ми се зголеми, за 0,5, за 8 години. Сум ја препорачала сто пати и ниту еднаш не ми се обратил некој не задоволен.

mosa -> RE: Очен лекар-Офталмолог (10.7.2013 22:18:06)

jas koga bev bremena odev vo leptokarija kaj dr.kosta Janev.Privatna ordinacija,ama rabotea so plavo kartonce.200 denari za pregled Ama jas na pregled bev pred 4 godini,a slusnav deka sega ordinacijata e prefrlena na nekoe drugo mesto.A inaku bev zadovolna mnogu od doktorkata.E sega ova go kazuvam zosto mozebi i nekoja druga rr bila na pregled vo taa ordinacija ili pak znae kade se naoga orinacijata.

mosa -> RE: Очен лекар-Офталмолог (10.7.2013 22:19:55)

Очна ординација Зенит, др- Брижита. Одлична е, и јас секаде ја фалам. Мене голема работа ми заврши. Предходно, на секое одење ми се зголемуваше диоптерот заради погрешен агол на цилиндерот. Окако отидов кај неа, диоптерот ми се зголеми, за 0,5, за 8 години. Сум ја препорачала сто пати и ниту еднаш не ми се обратил некој не задоволен.

vezilka kazi mi kade se naoga ordinacijava,dali rabotat so plavi katoni kolku zemaat za pregled??

vezilka RR -> RE: Очен лекар-Офталмолог (11.7.2013 10:43:20)

Се наогаат во трговскиот Олимпико, карши, студентскиот Гоце, на спрат, од страната на Гоце. Работат со плави картони и преглед мислам дека беше 300,00. Ако сакаш број, ќе ти го пишам во пп.

mosa -> RE: Очен лекар-Офталмолог (7.8.2013 22:50:23)

Се наогаат во трговскиот Олимпико, карши, студентскиот Гоце, на спрат, од страната на Гоце. Работат со плави картони и преглед мислам дека беше 300,00. Ако сакаш број, ќе ти го пишам во пп.

Izvini vezilka ,jas sega go pogledanv ova,a inaku da moze pisimi brojce vo pp.

Melanija RR -> RE: Очен лекар-Офталмолог (8.8.2013 10:07:57)

Јас бев во ОптикиМедика во Лептокарија на преглед и одредување на диоптер.Се компјутерски со картонче ме чинеше 400ден, а кој сака може и со стакленца да одреди диоптер тоа е 60или80 ден.
Фина е докторката ,2-3 дена порано закажав дали 5 мин покасно влегов,баш сум задоволна.[sm=smiley1.gif]

Страница: [1]