Поставување на линк во постот (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> За порталот >> FAQПорака


Julie1 -> Поставување на линк во постот (12.10.2009 22:39:53)

Разговорите на РР ќе ни бидат попрегледни доколку наместо класичен линк на пример за пренасочување на пример http://www.ringeraja.mk/anketeNew.asp , поставите скриен линк на следниот начин:

1. Го селектирате зборот која сакате да го линкувате пример Клик тука
2. Кликате на копчето над прозорчето каде пишувате [image]http://www.ringeraja.mk/forum/rteimages/hyperlink.gif[/image]   и на празното под Enter url  го ставате линкот до кој сакате да насочите пример http://www.ringeraja.mk/anketeNew.asp 

Така ке нема да имаме огромни линкови за поврзување меѓу текстовите.

Да бидеме попрегледни ги молам модераторите во иднина да прават промена на линковите на овој начин.
mother 29 -> RE: Поставување на линк во постот (23.4.2010 9:25:02)

имаше прашање за како да се постави скриен линк ..тоа што изгледа  вака(КЛИКНИ ТУКА)!
значи сите Вие, рр-корисници можете да поставувате скриен линк,не само админите[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
еве го објаснувањето...за да ни биде рр попрегледна и поубава!
Страница: [1]