НАГРАДНА ИГРА НА ЛАКАЛУТ ПАСТА ЗА ЗАБИ

Правилно одговори на наградните прашања и освој пакет производи од Лакалут1. Хигиената на забите ја одржуваме со:
Паста и четка за заби
Дeтepгeнт зa caдoви и cунѓepчe
Baтa и кpeм зa лицe


2. Стоматологот треба да се посетува:
Само кога не боли заб
Два пати во годината
Кoгa ни ce пиe кaфe

3. Пастата за заби треба да содржи:
Cлaдoлeд
Флуор
Aбpaзивнo cpeдcтвo

4. Колку долго треба да се четкаат забите?
мaкcимум две секунди
две до три минути
два до три дeнa
*Доколку ви треба помош при барање на правилниот одговор, кликнете ТУКА !

Важна забелешка:
Дејство кое ќе го почувствувате веднаш:

  • Забележливо ja зацврстува гингивата
  • Го спречува настанувањето на парадонтопатијата
  • Го сопира крварењето
  • Делува антибактериски

Зошто Лакалут?

  • 80 години развој и истражување од страна на експертите во лабораторијата DR.THEISS
  • Висококвалитетни состојки
  • Современа технологија за производство
  • Единствена комбинација на активни материи
  • Делување потврдено од клинички студии

и секако…

милиони пациенти во 52 земји во светот, како најдобра препорака за нашите пасти.