|
majka na eva -> RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неплодни денови или ??? (7.10.2012 22:08:04)
|
јас имав мнооооооогу голема среќа да останам[sm=nosecka.gif].имам полицистични јајници и нередовна менструација.па со мм повеќе време се обидувавме да направиме[sm=duda.gif],но по една година труд и ништо не бидна-се разочаравме[sm=smiley13.gif],па размисливме да закажеме на приватно да видиме да не е нешто сериозно,не дај боже да не можеме да имаме дете па да се лекуваме додека е со време.и закажавме во штип кај др.ОРГАНЏИСКИ.и пазете сега;се јавив во вторник,ми закажаа за преглед во петок-а баш се погодило да идам во фаза на овулација[sm=smiley1.gif]и така деновите што следеа значи од сабота до понеделник работевме на случајот и дене и ноќе[sm=smiley36.gif]и ете тогаш и се случи[sm=bravo.gif]а тоа беше во февруари 12-14,а последната менструација ми беше на 5ти јануари.во февруари ми доцнеше и гледајте дури кога кај мене биле плодните денови.а по докторски ги кажуваат 14,15,16 ден после менс.
|
|
|
|