Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп... 5.4.2012 8:55:40
temjana
Не е возможно да забремените во денови кои не ви се плодни. Можеби сте имале прерана овулација (како јас на 8-ми ден) или пак многу доцна овулација но во секој случај тоа биле вашите плодни денови Најубаво е доколку извесен период не можете да забремените да си одите на фоликуметрија и ќе си го решите проблемот, се разбира доколку го имате или пак доколку е од таков карактер.
RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп... 5.4.2012 11:10:52
sandrin
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana
Не е возможно да забремените во денови кои не ви се плодни. Можеби сте имале прерана овулација (како јас на 8-ми ден) или пак многу доцна овулација но во секој случај тоа биле вашите плодни денови Најубаво е доколку извесен период не можете да забремените да си одите на фоликуметрија и ќе си го решите проблемот, се разбира доколку го имате или пак доколку е од таков карактер.
Апсолутно се сложувам! Не верувам дека постои бременост во неплодни денови. За бременост ви треба овулација, штом ја имате (независно во кој ден од циклусот се случува!) станува збор за плодни денови!
RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп... 2.7.2012 0:16:17
suzeto
i jas go delam mislejneto so nekoi od vas ne moze vo neplodni denovi........znaci ako nekoj imale odnos vo neplodni denovi .... 72h ziveat spermazoidite uste tri dena posle odnosot a do togas moze da nastane ovulacija......toa e moeto razmisluvanje .........
RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп... 2.7.2012 9:40:03
niki
Zeni, a kako znaete deka bas toj den ste zacnale? Cel mesec nemavte odnosi i bas togas strefivte ili bevte na lekar pa vi kazaa deka ste vo ovulacija ili...?
RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп... 17.9.2012 1:57:09
babyblue
Prvata bremenost zavrsi so spontan abortus, pa cekavme dozvola od doktorot koga d se obideme pak. Otidov na kontrola na 12 den od ciklusot i doktorot mi kaza denes ke pukne folikulot vo sekoj moment denes e denot. znaci go napravivme na 12 den, na denot na ovulacija i ispadna masko
RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп... 30.9.2012 0:04:58
Lovelace
А што ви значи вам: СЕ ПАЗЕВМЕ / НЕ СЕ ПАЗЕВМЕ? Тоа е исто со користење контрацептивни средства и без користење на контрацептивни средства? Или со „свршување внатре„ и без „свршување внатре„?
RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп... 7.10.2012 22:08:04
majka na eva
јас имав мнооооооогу голема среќа да останам .имам полицистични јајници и нередовна менструација.па со мм повеќе време се обидувавме да направиме ,но по една година труд и ништо не бидна-се разочаравме ,па размисливме да закажеме на приватно да видиме да не е нешто сериозно,не дај боже да не можеме да имаме дете па да се лекуваме додека е со време.и закажавме во штип кај др.ОРГАНЏИСКИ.и пазете сега;се јавив во вторник,ми закажаа за преглед во петок-а баш се погодило да идам во фаза на овулација и така деновите што следеа значи од сабота до понеделник работевме на случајот и дене и ноќе и ете тогаш и се случи а тоа беше во февруари 12-14,а последната менструација ми беше на 5ти јануари.во февруари ми доцнеше и гледајте дури кога кај мене биле плодните денови.а по докторски ги кажуваат 14,15,16 ден после менс.
RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп... 25.10.2012 1:43:50
fernandez
здраво девојки,после неколку месеци залудни обиди за зтруднување пак решив да ви пишам да ми кажете што мислите.изгледа дека бев напната од работа,цело време под стрес и затоа не се фаќашеа и не пазевме на плодни денови,имам редовен циклус добив на 11,ми траеше 5 дена.со мм имавме односи на 20 и 22ри дали се тоа плодни ден. дали би можело да се фати веќе еднаш,пишете ми мислење.однапред ви благодарам несакам да губам надеж????
Витамините се неопходни за нормално функционирање на организмот. Секој...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.