|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Гугање :)
6.5.2010 22:46:44   
Тања РР
user posted image user posted image user posted image Браво за Миа user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 26
6.5.2010 22:47:03   
Rossana
leleeee dusickaaaa mozam da zamislam kolku e slatka user posted image malo. edvaj cekam i jas... aj uste 2-3 meseci ke ve stigneme i nieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 27
6.5.2010 22:48:30   
Viktori
син ми се вика Бобо, верзија од Бобан, маж ми, следствено на тоа не гугаше туку изговараше само Б...Б....Б...
ко Ана Костовска, Бодан и Блатко на Бушава Азбука и песните на Б user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 28
6.5.2010 22:49:36   
Viktori
Ќе биде Росана, најслатки се тогаш.. колку само се трудат да објаснат нешто, а ние смотани, не ги разбираме user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 29
6.5.2010 23:09:12   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

На Миа гугањето и премина во пеење од денес user posted image леле кои нежни звуци се тоа, права песна, си лежи и си пее user posted image

Леле срцка мала песнопојкаuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 30
11.5.2010 1:14:18   
Rossana
ovie 2-3 dena Sara pronajde novi zborovi nesto slicno na pesnicka"
aaaaau aaaau aua aua gggggggg aua agggg aua aua aua aguuuu aua
go znae nekoj prevodot? otkako ke se najade i ke ja stavam vo krevetceto odma razgleduva niz igrackite i pocnuva da si brmci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mnogu slatko zvuci i mnooogu sum srekna

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 31
11.5.2010 1:49:24   
Anushka
сигурно Сара има околу 7 месеци и сака да каже: „мама, многу ми е убаво со тебе и тато. Сега сум сита и среќна“.

Непосредна врска до пораките: 32
15.5.2010 0:37:52   
Rossana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sega i ja soblekuvav pelenata na Sara i mi se nasmevna na glas dvapati ubavo glasno i jasno. Kolku sum sreknaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 33
15.5.2010 0:44:45   
Тања РР
Па зошто плачеш мила?user posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 34
15.5.2010 0:47:03   
Rossana
Zatoa sto sum srekna. Tanjaaa srekna sum user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 35
15.5.2010 0:48:54   
Snowhite RR
Од среќа сигурноuser posted image
Михаил само кога почнувам да го слекувам и да плачел почнува на глас да се смее и да се радува и со раце и со нозе да прета, многу е интересен

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 36
27.5.2010 10:46:19   
fiore
jas uste nemam deca,ama ke se povrzam na temava sakav da prasam za devojceto na sestrami.toa ima dva ipol meseci dobra e cvrsto devojce stapka so nozinjata ama se uste ne guga a i koga mu vikas ili mu tropnes so nesto mnogu kasno ke se svrti.sestrami se plasi ama jas i velam deka e uste malecka ama ne znam.baram vase mislenje dali e toa normalno ili nesto ne e vo red.user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 37
27.5.2010 11:10:14   
niki
Секое бебенце си има свој ритам на развој, некое побрз, некое поспор. Во ситуацијава што ја опишуваш мислам дека нема проблем, бебето реагира на звук, ако е сега поспоро со текот на времето ќе биде побрзо. Секој месец нека го носи на контрола, се што се случува во текот на месецот, а и се чини чудно нека си запишува за да праша и да посочи на педијатарот на што повеќе да обрне внимание. 

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот fiore)
Непосредна врска до пораките: 38
27.5.2010 11:23:50   
fiore
ti blagodaram niki za odgovorot.ona se plasi zosto ima i masko bliznaci se so devojceto.maskoto poveke go interesira poveke se plasi koga go banjaat znae koga nekoj ke mu vikne,a devojcevo koga ke mu zboris pokasno te zabelezuva,nema mnogu strav da se plasit.i jas i velam deka malku pokasno se razviva i uste e mala.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 39
27.5.2010 11:50:24   
niki
Обично се вели дека машките побргу ги совладуваат моторичките вештини, а девојчињата се помирни. Тоа секако не е правило, но е неблагодарно да се споредуваат дечињата. Ќе видите како ќе растат дека во многу нешта таа ќе биде пред својот брат, а тој ќе задоцини. Некои бебиња обожаваат да се капат, други воопшто не сакаат, тоа не е мерило за развој и далеку е подобро да не се плаши од капење отколку да се плаши. Веројатно преовладува очекувањето кај сестра ти дека се близнаци да бидат исти, но сепак тие се секое индивидуа за себе посебна и различна, иако понатаму ќе се забележуваат и многу сличности.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 40
27.5.2010 13:27:18   
fiore
blagodaram za preubaviot odgovor,navistina neznaci aku decata se bliznaci mora isto da se razvivaat nekojte odat pobrzo nekoi pobavno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te pozdravuvam i ti posakuvam se najubavo.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 41
2.7.2010 15:38:44   
MilaM
mojata malecka guga uste od prviot mesec,ne mi veruvaa moite koga im kazav deka vika "a-gu". Sonce moe:)

Непосредна врска до пораките: 42
3.7.2010 0:28:30   
ananikol
user posted image user posted image user posted image

I nie gugame od prviot mesec,pretezno nautro si e raspolozen za muabetuser posted image

(Одговор на членот MilaM)
Непосредна врска до пораките: 43
3.8.2010 19:13:28   
Pregnant
Koga bevme na vakcina so kerka mi na 1 i pol mesec me prasa d-rkata dali guga, a ona dotogas ispustase nekoi si zvuci ama ne taka povrzani. I ottogas pocnav poveke da i zboruvam i da i gugam jas user posted image , za da pocne i taa. I naskoro zapocna da guga aguuuu, auuuuu i toa taka slatko go pravi muceto da go izedis. Prviot pat bese najslatko - se dobliziv skroz do nejzinoto lice i na uvce tivko i pravam aguuu i slusam i ona mene mi vraka aguuu taka tivko i slatko, da o izedes. Sega ima 2 ipol meseci i koga i pejam pesnicka i taa pee po mene ako e rapolozena. I mnogu mi e maka sto ovie raboti tolku brzo se zaboravaat, eve pogolemata kerka e 4 godini i mnogu raboti ne mi teknuvaat kako bile koga bile, zatoa kako sovet do site da uzivaat vo momentite so svoite bebinja oti mnooogu brzo si mine vremeto i se nesto novo i drugo izleguva.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 44
4.8.2010 12:44:56   
Felly RR
Мојата Матеа кога гуга така многу често си вика Мам, Мам... А јас се смеам, таа уште од мала знае англиски, дека уште кога беше во мешето на мама цело време англиски слушаше (зошто јас сум наставничка по англиски), па знае дека Мама на англиски се вика Мам и така ми се обраќа, смешкиuser posted image user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Pregnant)
Непосредна врска до пораките: 45
6.2.2011 17:59:09   
Nadezna
Edno utro me razbudi kikotenje i pustanje na cudni vuci, i koga odam do krevetceto na Damjna, sto ke vidam- se kikoti na igrackite vrz kreetot sto mu se zakaceni i im prai muabetuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 46
6.2.2011 18:28:46   
*miki mami*
I mnogu mi e maka sto ovie raboti tolku brzo se zaboravaat, eve pogolemata kerka e 4 godini i mnogu raboti ne mi teknuvaat kako bile koga bile, zatoa kako sovet do site da uzivaat vo momentite so svoite bebinja oti mnooogu brzo si mine vremeto i se nesto novo i drugo izleguva.

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 47
6.2.2011 22:42:29   
Pepelaska *
Колку убава тема, некогаш си викам па јас веќе не знам да зборам друго освен бебешки муабети, моето на нецели два месеца почна убаво да се смешка, а негде околу 6 недели во креветчето страничните му се со дечиња го гледам еден ден ги гали со рачето и си гуга нешто, ах тие агу, абу , еј првите звуци од тоа сонце никогаш нема да ги заборавам. Сега има 5 месеци и  е закон. Се научил бррр бррр и рацете во устам, бубу вика а кога му се спие и кога се нервира мам мам ма ме. Не можам да си го замислам денот без овие негови бебешки муабети

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 48
7.2.2011 11:20:24   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Не можам да си го замислам денот без овие негови бебешки муабети

И јас истоuser posted image ...син ми исто почна да два месеци да гуга сега веќе и многу појасно....после плачење обавезно следи аууууу- ко да се жали а кога е весел и се смее сите можни звуци ги имитираuser posted image ...двајцата се топиме од радостиuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 49
27.3.2011 19:29:07   
none
mario moj nema nepolni dva meseca a guga veke od 1 mesec a sega veke da ne vi kazuvam se smee na glas i ispusta nekoj zvuci a si spie po cel den samo mozebi po pola saat e buden preku den ama zatoa ke stane vecer okolu 8 do 10 casot kenka go banjame vo 10 navecer i go dojam i zaspiva i sega nekogas spie cela vecer nekogas po dva pati se budi zlato na mama menuva seuste no mislam deka se ke se sredi ke nemam nekoj problemi ponataka

Непосредна врска до пораките: 50
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.