Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Имаме уште едно место слободно... за наградени во Јуни! Поради тоа што делфинка доаѓа втора половина на Јули, ќе ја преместиме за наградениво Јули! Ајде чекаме уште една пријава!
Со оглед на тоа што вработените од Етерна Дент се на колективен одмор од 17 Јули до 7 Август, наградната игра ја продолжуваме во Август, а ќе се обидам за делфинка да резервираме термин 16 Јули, кога ќе биде во македонија.
Етерна Дент се вратија од одмор и може да продолжиме со наградување.
Со оглед на тоа што е направен некој пропуст претходно Весна_кр, која била пријавена веќе а сеуште не е повикана, ќе биде наградена за Август, остануваат уште 2 слободни места за наградени.. Ајде пријавете се да ја посетите Етерна дент и да ја искористите оваа можност на иницијална терапија од врвни стручни лица.
Maca25 вас ке ве повикаат сега во тек на август, а наградените од Август ке бидат повикани во Септември, со Весна_кр е уште поодамна, од наша страна не била испратена до Етерна дент
Marinka, kako i za Maca25, nagradenite vo Juni, trebaa da bidat povikani vo Juli, no poradi kolktivniot odmor i nemanje sloboden termin vie ste prefrleni za Avgust. Voobicaeno nagradenite od eden mesec nagradata ja koristat sledniot, no poradi letniot period i odmorite se pomesti se za 1 mesec. Ke bidete kontaktirani do krajot na Avgust.
Денеска бев во Етерна Дент. Поубава, посредена стоматолошка ординација, со мили пријатни лица немам видено (а имам видено доста ). Пред да трганм од дома чувствував некој страв, ми се превртуваше стомакот, дури и сакав да се јавам и да презакажам за друг ден. Бапка времето заникаде, ама воопшто не ми се одеше. Ама стиснав заби и отидов. Кога влегува во зградата кај што се наоѓа Етернадент се спремав за оној мисрис (кој искрено воопшто не го поднесува) на забар, но кога влегов воопшто не почувствував никаков мирис. Др. Ана дојде и најпрво ми дадоа да потполнам некои општи податоци и потоа ме викнаа во ординацијата. Мислам дека пребледев од страв. Не знаев дека толку се плашам од стоматолог. Др. Ана е една прекрасна личност, толку е мила и разбирлива и мислам дека таа си доби уште еден редовен пациент - Мене. Не почувствував никаква болка, непријатност, толку нежно работи, додека работи објаснува што прави во тој момент, која фаза за што е, како е,и што е најважно од се мојот страв исчезна. Браво за Етерна Дент.
Навистина ми е посебно драго што си задоволна од Етерна Дент, Маца25 и јас веќе станав нивен редовен пациент уште од пред 3 години и не ги менувам за ништо Посебно ми се драгоцени и советите кои ги добивам за грижа на забите...
Навистина ова е најпријатното искуство што сум го имала со стоматолог. Секогаш сум им наоѓала некоја мана, замерка... но за Етерна Денат и за др. Ана немам никаква. Секоја чест на професионализмот на целата ординација.
Natuska85 ке реализираме преку ФБ наградна игра повторно за Етерна Дент и таму ќе може да се пријавиш, на тој начин и овој месец ќе оди наградувањето. Утре изутрина ќе се стави на ФБ и ќе трае до петок 15 часот. Ако не добиеш награда таму ќе те имаме воплан за следен месец за наградена од тука
Натушка85, сепак си добитник на иницијална терапија во Етерна Дент, решивме да продолжиме преку Рингераја да се доделуваат иницијалните терапии.
Имаме уште 2 слободни места за за иницијална терапија, која ќе ја добијат првите две Рингерајки кои ќе ни пишат дека сакаат да одат на иницијална терапија.
Менувањето пелени е една од најчестите и најважни рутини во грижата за...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.