Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eve i jas da napisam, bev na tretman i mozam samo pofalni zborovi da kazam.Za sreka moite zabi seuste se vo mnogu dobra sostojba, no koga ke zatreba, definitivno znam kade ke odam da gi pravam zabite.ETRERNA DENT! I golemo fala na ringeraja
cestitki na site dosegasni clenki koi sto imaa moznost besplatno da iskoristat usluga od stomatolog,i gledam za mesec septemvri nema nagradeni,pa eve jas sama bi si se ponudila no za mesec oktomvri,i bi sakala da mi odgovorat dokolku e vo moznost od ordinacijata nekoj dali kaj niv stavaat cirkoncinja na zab? vo oktomvri imam zakazano svadba pa sum zainteresirana za ovoj vid na usluga ve molam pisete dali ja ima vo ovaa ordinacija i kolku bi kostalo? pozdrav i se najdobro
Nodi, на списокот си драга! Во пп испрати ми твој број и име и презиме. Делфинка те молам конткатирај ги за да прашаш за услугата која ти треба. Нивни податоци имаш на следниот линк: http://www.eternadent.com.mk/ или со клик на нивното лого кај нас. А за наградата не сватив дали се пријавуваш за во Октомври или?
Делфина за месец Октомври ке дефинираме следен месец, сега доколку има заинтересирани за Септември освен Ноди има уште 2 награди. Очекувма да се пријават уште 2 за награда и да испратат пп со тел. број и име.
aha ok,se izvinuvam mene mi se brzase da si se namestam za oktomvri inace im pisav na ordinacijata i mi kazaa deka uslugata okolu lepenje na cirkonce ja imaat pa eve ako moze da ja imama kako nagrada taa usluga? blagodarnost od napred i uste ednas izvinuvanje za moeto izbrzuvanje
Zdravo na site, eve ako ne e popolnet spisokot za septemri jas bi se prijavila, so napomena deka toa bi trebalo da bide nekade posle 23-ti vo mesecot. odnapred vi blagodaram.
I jas bi se prijavila za mesec septemvri ako ima mesto. Samo bi prasala dokolku dobijam nagrada bi mozela mesto mene soprugot da si go pratam na nego poveke mu e potreben tretman, ako ne moze togasnema problem jas ke odam.Odnapred FALA.
Делфинка: Услугата која ти е потребна тебе не е во согласност со нашиот договор со Етерна дент, доколку во иднина има можност за товето барање ќе бидеш секако известена.
Стела: На списокот си, само те молам прати ми во пп твој телефон и име како би те контактирале од Етерна дент и би договориле термин кој највеќе ти одговара.
Коалицка: Нема никаков проблем може маж ти да оди, наместо тебе. Те молам и тебе прати во пп контакт тел и име од маж ти како би доставила до Етерна дент да го контактираат за термин.
Може Весна_кр, прати ми телефонски број на пп. Само да напоменам за ноември ги предавам податоците крај на Ноември, а за Декември крај на Декември. Во секој случај знаејќи го квалитетот и вредноста на иницијалната терапија вреди да се почека.
Менувањето пелени е една од најчестите и најважни рутини во грижата за...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.