|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Етерна Дент наградува
3.7.2009 15:53:27   
mis.
аууу тоа сигурно
мене мм ќе ме однесе а со нас оди и цела екипа user posted image user posted image user posted image ај ќе дадам се од себе да се организирам

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 26
3.7.2009 15:55:01   
mami
хахахах ајде види до вечер нешто или утре попладне за да им кажеме па таму, да не го земат терминот..еве јас и срничка ке ги занимаваме додека си на третманuser posted image user posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 27
8.7.2009 11:28:58   
Julie1
Срекно денес на забар. Ве чекаме со коментари и поздрави заби user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 28
8.7.2009 11:31:04   
mami
хаха од мене ке почекате до утре..ми одложија за утре во 6user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 29
8.7.2009 11:53:57   
srnicka
ej mami pa jas sum utre od 6

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 30
8.7.2009 11:54:47   
mis.
Останав изгледа јас за денесuser posted image user posted image user posted image Здравје во некои подобри времиња и јас ќе ве дружам.user posted image Страв ме фаќа од забариuser posted image Мислев мами ќе биде таму да ми даде храброст ни ништоuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 31
8.7.2009 11:56:21   
mis.
малку надвор од темата срничка ти ја пратив налепницата пиши кога ќе ја добиеш

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 32
8.7.2009 11:57:57   
srnicka
ok, fala ti mnogu, vednas ke te izvestam koga ke mi stigne.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 33
8.7.2009 12:03:11   
mami
Срничка, ке бидеме во исто времеuser posted image user posted image user posted image user posted image сега се јавив да проверам...мис, ако сакаш да дојдам да ти држам стравuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 34
8.7.2009 12:04:27   
srnicka
znaci se gledame utre
i ke se zapoznaeme
a moze i se znaeme :) :) :)

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 35
8.7.2009 17:55:56   
dani85
поздрав до сите сто се на фурумот, многу е убав и многу ми се допаѓа. како и јас да добијам наградаuser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 36
8.7.2009 17:58:03   
Julie1
Дани85 драго ми е што ти се допаѓа Рингераја. Етерна дент ке наградува секој месец, еве тебе те ставам на листата да ја посетиш Етерна дент следниот месец (Август). Во понатамошното наше дружење ќе има уште многу изненадувања.

(Одговор на членот dani85)
Непосредна врска до пораките: 37
8.7.2009 18:00:37   
denicka
Dobro ni dojde dani85. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

Непосредна врска до пораките: 38
8.7.2009 18:06:20   
dani85
мозе ли да ме известите со меил кој ден ке биде во август

Непосредна врска до пораките: 39
8.7.2009 18:15:47   
Julie1
Дани85 почеток на август ќе те контактираат од Етерна дент и ке договорат термин кој тебе ти одговара. Те молам само прати ми по пат на приватна порака или маил твое име и презиме и твојт тел. број. Честитам!

(Одговор на членот dani85)
Непосредна врска до пораките: 40
8.7.2009 22:30:05   
mis.
Јас бев на закажаниот термин во етернадент и си поминав одлично.Добив третман како никаде до сега.Искрено можам да кажам дека се професионалци во секој поглед и услугата која ја вршат е на највисоко ниво.Секоја чест.Третманот започна со совети од стоматологот за правилна  орална хигена, со практични совети за правилно четкање на забите.Иако сум веќе возрасна никој досега ми нема кажано како правилно да ги мијам забите.Односно се докажа дека имам доста пропустиuser posted image Тој се потруди моите заби да блеснат.Ги исчисти од сите можни бактерии,отстрани забен камен,ги исполира ..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Си излегов со широка насмевка и мотив повторно да ја посетам.Браво за етерна демтuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 41
8.7.2009 22:34:17   
Еца
user posted image user posted image user posted image Браво за Етерна Дент,браво за Рингераја која се потруди на нашите корисници да им ја разубави насмевката преКу Етерна дент. Се за убави,блескави и задоволни да ни бидете на форумотuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 42
9.7.2009 21:19:10   
mami
само што се вратив од Етерна дент, жал ми е што се утнав со Срничка ама ке има и следен пат да се запознаеме...
Значи третманот е супер, персоналот одличен, стоматологот работеше многу убаво, мислам јас сум голем коркач за забари и тоа ми е важно. Ми објасни многу работи и сигурно ке се гледам и понатаму да им поминам на гости user posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 43
10.7.2009 8:45:26   
srnicka
Vcera bev na zabar vo eterna dent, super pominav, mnogu mnogu mnogu fini i kulturni i vnimatelni kon pacientot, sekoja cest za eterna dent.

(Одговор на членот srnicka)
Непосредна врска до пораките: 44
1.8.2009 8:45:15   
mina
Zdravo, eve me ,eme po podolgo vreme no bev na zasluzen odmor.Bi sakala da prasam dali mozam i jas da dobijam tretman vo Eterna Dent, navistina mi e potreben?Odnapred blagodaramuser posted image

Непосредна врска до пораките: 45
1.8.2009 8:56:14   
Julie1
Договорено Мина,  во списокот си за месец Август. Останува уште еден наш член да биде награден! Кога сме почнале веќе ајде уште еден нека се пријави!

(Одговор на членот mina)
Непосредна врска до пораките: 46
1.8.2009 8:57:32   
Julie1
Мина да не се повторувам како и останатите прати ми име и презиме и телефон за контакт. Бидејки Етерна дент се на колективен одмор до 10 Август, овој пат сите добитници ке бидат контактирани после овој термин!

Непосредна врска до пораките: 47
1.8.2009 9:00:30   
Emica
eve moze da se prijavam i jas.Ve citam posle koj znae kolku vreme i vednas naletav na nagradauser posted image ako moze mislamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 48
1.8.2009 9:03:34   
Julie1
Ете така утрински саботно се испонаградивме. Честитам за Дани, Мина и Емица! Очекувам од Мина и Емица податоци на ПП!

(Одговор на членот Emica)
Непосредна врска до пораките: 49
15.8.2009 15:53:25   
mina
Eve dragi moi da vi pisam, vcera bev na tretman i jas prezadovolna, mislam podobar tretman zdravje.Tolku ubavo mi gi sredija zabite, i mi rekoa deka imam preubavi zabi, no imam paradentoza,koja na moja sreka moze da se spreci, pa zatoa narednite tri nedeli odam pak si zakazav uste tri tretmani za da go resam i ovoj problem.Barem nema da zalam za parite sto ke gi dadam, bidejki vredi.I uslugata i personalot se se cista desetka.Inaku golemo blagodaram do Ringeraja i Eterna dent sto ni ja pruzija ovaa moznost da dobieme tretman koj ne e ni malku eftin(1550 den) Blagodaram uste ednas i ke vi pisam koga ke mozaqm,imam nova rabota pa sum preangazirana, ama od vreme na vreme ve citam.Super ste!

Непосредна врска до пораките: 50
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.