RE: Книгата што ме воодушеви е ... (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие >> Уметност

Порака

Џесика -> RE: Книгата што ме воодушеви е ... (15.3.2013 8:58:06)

Захир!

dostickage -> RE: Книгата што ме воодушеви е ... (15.3.2013 8:59:23)

Umetnosta na vojuvanjeto - Sun Cu

mama_06 -> RE: Книгата што ме воодушеви е ... (15.3.2013 9:02:46)

,,Кујна,, - Лили Прајор
,,Единаесет минути,, - Пауло Коељо
,,Регтајм во Симла,, - Барбара Клеверли
,,Кодот на Да Винчи,,- Ден Браун

Многу ми се убави и книгите на Агата Кристи со Х.Поаро и на Сер Артур Конан Дојл за Шерлок Холмс.

Gardenia -> RE: Книгата што ме воодушеви е ... (15.3.2013 9:05:48)

Ловец на змејови - Халед Хосеини,
Тунел-Петре М.Андреевски
Индиго Бомбај-Јагода Михајловска
Нарцис и Златоуст-Херман Хесе

Gwendolin -> RE: Книгата што ме воодушеви е ... (30.3.2013 20:01:12)

Читав многу, ги обожавав Агата Кристи и Сидни Шелдон, потоа Гордост и предрасуди ми беше омилена, па Коелјо и други во тој стил дури не ми се здосадија, Хесе секогаш го потчитнувам, Стивен Кинг ми е симпатија за озбилно, а читам негова книга, заборавам и да јадам и да спијам.
Многу ми е жал што Тери Пратчет не е преведен на македонски. Имам едно 30 книги од него на бугарски и српски и сите ги обожавам! Навидум изгледаат детски, фантазија, измислен свет, а се пародија на многу дела, на секојдневниот живот, на буквално се, полни со хумор(англиски хумор), , на оригинален малку сатричен начин напишани, толку изгледаат детски, а во секоја книга има некоја мисла, поука што те тера некои места да ги препрочиташ повеќе пати. Не се за обожаватели на љубовни драми и трагедии.

deluxe -> RE: Книгата што ме воодушеви е ... (2.4.2013 10:23:19)

НА ПРВ ПОГЛЕД-Н.Спаркс, прекрасна книга ме остави без здив,буквално насловот е опис на целата содрзина,се изгледа на прв поглед поинаку , воодушевена сум од книгава топло ви ја препорачувам,набавете си и некоја палома стварно има во неа моменти што нема да мозете да се исконтролирате [sm=smiley36.gif].
п.с-морам да напоменам оваа книга ј а добив на поклон од мојата дадичка

moni teo -> RE: Книгата што ме воодушеви е ... (2.4.2013 12:22:05)

deluxe taa kniga e prodolzetok(vtorr del) prviot del t.e prvata kniga e vistinski vernik jas taa ja procitav sega ja baram na prv pogled :) inaku sum obozavatel na knigite na n.sparks

deluxe -> RE: Книгата што ме воодушеви е ... (2.4.2013 15:55:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: moni teo

deluxe taa kniga e prodolzetok(vtorr del) prviot del t.e prvata kniga e vistinski vernik jas taa ja procitav sega ja baram na prv pogled :) inaku sum obozavatel na knigite na n.sparks

daa?? ne sum znaela ama izgleda sekoja si e svoja sodrzina,bidejki na prv pogled e bas samostojna spored sodrzinata ocigledno e deka ne i prethodat dr.nastani.pobaraj ja epteen e ubava

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 [4]