baby_bump -> RE: Ортопед (26.1.2011 1:13:36)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: skorpijana tuka vo stip koj od koj se ortopedite koga go nosevme pogolemiot sin koga bese bebe imase eden da ne go imenuvam za da zeme pari od socijalnoto me terase da kupuvam nekoi gakicki za bebinja da mu se oformile kukuvite za sreke starejkoto e direktor na socijalnoto i toj ni kaza deka toj taka pravel i deka zema pari ako kupeme od kaj nego utre denta otidovme kaj drug i toj veli deka se e vo red so kukovite na petar luda kuka bee Знам за кого збориш, сограѓанки сме, ама него веќе го стигнуваат клетвите на напатените родители и пациенти, кои мака мачеле од неговата нестручност и несериозност, и долгогодишното богатење врз грбот на пациентите. На една моја пријателка детето, носеше пластична пречка меѓу нозете до 9 месеци поради него, за да после долго убедување од целата околина, ја однесат во Ск во Мајчин дом, каде веднаш и ја трнаа и докторката се смееше и беше запрепастена од дилетантскиот однос на дотичниот доктор и требаше да го тужат тој дотичен, но се добро се заврши со детето, па се откажаа, инаку беше за плачење кутрото, сакаше да проодува и се влечеше на раце по земјата, а не требало ништо такво да носи...страшно. Ние бевме кај Ценов и се беше ок, контрола за 2 месеци, продолжуваме без широк повој, кој јас му го тргнав на моето дете после 40 ден, зашто некаде тука на рингераја прочитав една убава реченица - совет, дека ако има некој проблем не дај боже со колковите, широкиот повој сигурно нема да го излечи....
|
|
|
|