RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Наше секојдневие

Порака

blond -> RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (5.11.2014 13:33:39)

Неред
Неред
Неред
Неред
Неред

Значи немам што немам во ташната. Здравствени книшки макнам секаде со мене, парфем обавезно, играчка некоја на мали, мобилни расипани и тоа два (се надевам ќе ми текне да ги оставам на поправка) и стегач. Шминки се поретко и поретко бутам во ташна.

vezilka RR -> RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (5.11.2014 14:03:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

p.s. Aaaaauuuu, temata bila 5 rabotiiii.... aaaa, jas pa mislev sto sekogas nosite vo tasna... kako mozete mene da me ogranicite na 5?!?! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Никогаш во живот не сум имала 5 работи во ташна..за 50 може да праиме муабет. Во бројка 5 не можам да ги сместам моите основни потреби. Ташните ми се огромни и тешки, а пред да стапат у мода огромни ташни си носев ранец [sm=smiley36.gif]Ај вака ќе сумирам: несесер (што има во него, нема да набројувам [sm=jezicek.gif]), клучеви, телефон, новчаник, наочари ( за гледање, за сонце, за не знам што..) и тракатанци.

Life has changed [sm=jezicek.gif]. Шише со цуцла, влажни марамици, по некоја пелена, по некоја количка или авионче и ако остане место во ташната и нешто за себе. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hopeful RR -> RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (5.11.2014 16:16:23)

Еднаш читав еден многу забавен текст во кој се збореше дека голема ташна е извор на големи проблеми, колку поголема, толку повеќе проблеми и обврски, и скроз е така! [sm=smiley36.gif] Кога си со голема ташна, можеш и мораш да направиш се, товарено магаре! Едно време кога си ја претресував ташната, паника ме фаќаше, и почнав да редуцирам. Не дека носам плик, ама и да е голема, празна е [sm=bravo.gif]
Мобилен
Новчаник
Клучеви
Наочари (диптерски и за сонце)
Лабело

Добро, не дека не носам ништо друго, пак се товарам, ама ептен се трудам да не трупам [sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (5.11.2014 16:35:13)

Мобилен
Новчаник
дезинфекционо средство за рацете
крема за раце
палома марамици

Dilina -> RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (5.11.2014 19:14:25)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful

Еднаш читав еден многу забавен текст во кој се збореше дека голема ташна е извор на големи проблеми, колку поголема, толку повеќе проблеми и обврски, и скроз е така! [sm=smiley36.gif] Кога си со голема ташна, можеш и мораш да направиш се, товарено магаре! Едно време кога си ја претресував ташната, паника ме фаќаше, и почнав да редуцирам. Не дека носам плик, ама и да е голема, празна е [sm=bravo.gif]
Мобилен
Новчаник
Клучеви
Наочари (диптерски и за сонце)
Лабело

Добро, не дека не носам ништо друго, пак се товарам, ама ептен се трудам да не трупам [sm=smiley1.gif]

Јас го имам горенаведениов проблем........... ташни еден куп, новчаници еден куп. И у сите ташни новчаник, добро е шо немам еден куп телефони.... [sm=smiley36.gif]

Инаку основни 5
Новчаник
Телефон
Лабело
Марамици
Нешто блачко [sm=jezicek.gif]

scared RR -> RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (5.11.2014 19:34:52)

Новчаник, мобилен , антибактериски влажни марамчиња, лабело, кармин, мало огледалце и кога е сончево футрола со очила за сонце [sm=smiley36.gif] испаднаа повеќе од пет ама ај[sm=smiley36.gif]

tincule -> RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (5.11.2014 20:03:27)

Новчаник
Мобилен
Клучеви од дома
Цигари [sm=smiley1.gif]
Апче за глава-Кафетин [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

И секакви салфетчиња и ѓубренца пошто ништо не фрлам ако нема канта и си ги трупам у ташна [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

caciana -> RE: 5 работи кои секогаш ги имам во ташна (20.11.2014 7:47:45)

Mobilen
Cigari
Klucevi
Labelo
Vlazni maramcinja/paloma

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]