| 
				  bucko mal ->  RE: РР Кафемат  (12.9.2013 23:03:44)
			   | 

hmmmmm interesno[sm=smiley1.gif]   moze da mi pratish po poshta pa za 2,3 meseci ke stigne[sm=smiley4.gif]   ИЗВОРНА ПОРАКА:  miana         ИЗВОРНА ПОРАКА:  bucko mal      Zeni ke puknam od radoznalost,shto e ova[sm=zmeden.gif]   mi lici na sokce,valjda ne e pivo so limon[sm=zmeden.gif]   ИЗВОРНА ПОРАКА:  Палешка РР         ИЗВОРНА ПОРАКА:  Bethany RR         ИЗВОРНА ПОРАКА:  Палешка РР    А да земам и од пивцево? [sm=smiley36.gif]       Палешка, еве за тебе едно овакво, демек пиво да пиеш, знам дека не си по пивото, ама ово ти се допаѓа [sm=smiley36.gif]   [img]http://www.doma.mk/img/artikli/73252g.jpg[/img]      А Михаела, добро тогаш ако нејќеш, ти само друштво ми прави тогаш [sm=smiley36.gif]             Oooo pa Betani znae sto pijam, zapamtila [sm=smiley31.gif]   Falaaaa, kje go ispijam bogaaami so zadovolstvo [sm=smiley1.gif]               Ova jas go vikam - zensko pivo..Ima vkus na sok..inaku e mesavina - limonada so pivo,ima mala kolicina na alkohol vo nego. Preubavo mi e mene..Na odmor samo ova si pijuckav ..Ima vkus slicen na sveps,ama ne e tolku gorclivo,poblagicko e ...Kako da ti pratam da probas???        

| 

| 

| 

|