RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Рингераини подароци

Порака

Bethany -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:21:47)

i mene mi bese isto, i se odjaviv i logirav i dobro e... da se nadevame deka se ke se sredi [sm=smiley1.gif]

Еки82 -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:24:58)

Ова било многу заразно!
Кога го гледам лепчето со кремче многу ми се пријадува! Би го пробала кремчево Алми со кравичката
искрено до сега не сум го купила. Имате пробано?

Благодарам

Палешка РР -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:27:36)

Супер е!
Миа јади Алми, Марио Витакрем [sm=smiley36.gif]

Инаку трети сме, браво жениииииииииии кликачкиииииииииии [sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif]

Slagjana -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:32:54)

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

A za ova... so lajknuvanje se sobiraat 700 poeni?! Jasna mi e kategorizacijata, ama ne mi e logicen rezultatot!

a zosto da ne ako gi lajkne site sodrzini i uste ako gi spodeli ihaj poeni nit mu ja misli nit da pisuva

pak e nefer natprevarot, za clenovite koi pisuvaat konstruktivni postovi

Разработена стратегија. Нема лутење. За да биде фер можеби требаше поени да се добиваат според бројот на напишани букви. Ама пак може да се најде некој паметен и да пишува само на темата За децата кои сакаат да штракаат по тастатурата.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Octavia -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:33:25)

[sm=smiley13.gif] Се одлогирав, пак се логирав... ништо... и пак се одлогирав за пак да се логирам-и пак ништо [sm=zmeden.gif]

Yummy Mammy -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:37:32)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

A za ova... so lajknuvanje se sobiraat 700 poeni?! Jasna mi e kategorizacijata, ama ne mi e logicen rezultatot!

a zosto da ne ako gi lajkne site sodrzini i uste ako gi spodeli ihaj poeni nit mu ja misli nit da pisuva

pak e nefer natprevarot, za clenovite koi pisuvaat konstruktivni postovi

Разработена стратегија. Нема лутење. За да биде фер можеби требаше поени да се добиваат според бројот на напишани букви. Ама пак може да се најде некој паметен и да пишува само на темата За децата кои сакаат да штракаат по тастатурата.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ne, ne, nema lutenje, mene samo me interesirase kako toa zasto gledam kaj mene kolku sporo odi sobiranjeto poeni, pa mi bese nelogicno. Inace nemam fb na rabota pa ne ni mozam da vidam dali sheruvaat ili lajkuvaat. Baska mojata strategija e konstruktivna diskusija, ne sakam koga ke zavrsi igrava se uste da me citaat kako sum treskala gluposti ili sum spodeluvala sodrzini sto licno ne me targetiraat.

Yummy Mammy -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:39:52)

Eve i jas da prijavam do moderatorite, i kaj mene pisuvam poraki koi ne se objavuvaat, mi javuva nekakov eror. A koga ke gi postiram pak, izleguvaat po 2 pati.

Bethany -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:53:19)

Највероватно поради пребукираноста, се заглавил системот [sm=smiley36.gif]

Инаку, ги пријавуваме веднаш сите проблеми, ќе се решат [sm=smiley1.gif]

bebence19 -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:54:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

bethany mozes li da mi kazes odednas mi zgolemi brojot na najdeni vincini proizvodi zosto???????Kako???????

Calypso -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:56:13)

Кај мене нема ништо за собирање, ниту отстрана ми ги јавува поените. Кога не сум логирана има, а кога ќе се логирам, нема ништо. Неколку пати пробав, исто е... чаре?

Bethany -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:58:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

bethany mozes li da mi kazes odednas mi zgolemi brojot na najdeni vincini proizvodi zosto???????Kako???????

Добро е додека ти зголемува, да не ти намалува [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Шала на страна, на секои 100 собрани производи добиваш екстра 50 поени.

Slagjana -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:59:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

Кај мене нема ништо за собирање, ниту отстрана ми ги јавува поените. Кога не сум логирана има, а кога ќе се логирам, нема ништо. Неколку пати пробав, исто е... чаре?

И кај мене е исто. 10 минути се обидувам.

bebence19 -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:59:30)

oooooooooooo toa e ubavo da se znae fala :) :) :)

Yummy Mammy -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 11:59:36)

Kaj mene ne se pojavija tie extra poeni koga sobrav 100.

A sega mi gi snema site poeni, ni rezultatite ne mozam da gi otvoram.

miana -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:00:10)

eve prv moj post
zdravo kako ste
?

miana -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:01:43)

by the way - kaj mene ne se pojavuvaat tie ikoncinja sto se za klikanje..Ima nekoj problem ili...???? Nema nisto ni drvca ni lepcinja ni nisto

Bethany -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:02:36)

Кога ви снема, одјавите се, па пак се пријавите

anaana -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:04:17)

kaj mene bese ok, ama eve sega veke nema nisto :(

miana -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:04:52)

eve nema..Koga ke se odjavam ima se pojavuvaat ama koga ke se logiram se mi snemuva..AA vaka ne e ubavo [sm=zmeden.gif]

Pepelaska * -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:05:38)

i kaj mene iscezna se, a ova nekoja zavera izgleda e[sm=smiley36.gif]

Yummy Mammy -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:05:55)

Ne funkcionira!

p.s. Ova kako kompjuterdjijata sto se obiduva da zapali kola. Ne mu pali, gasi radio, gasi svetla, zatvara prozori, izleguva od kola, ja zaklucuva, i pocinja se otponovo, otklucuva, otvara prozori... [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:06:51)

aaa ova komsiive mesaat race izgleda [sm=jezicek.gif] Tuu kaj ne uspeav ni edno kolace da kliknam - neznam ni kako izgledaat [sm=smiley19.gif]

Slagjana -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:07:07)

10 пати пробав и пак ништо. А имам уште еден саат денес за кликање.

niki -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:07:23)

kaj mene sega gi snema
do pred malku se funkcionirase

niki -> RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! (10.6.2013 12:09:23)

se odjaviv, se pojavi vo koseto ikonkata
se prijaviv ja nema

Страница: <<   < Претходна страница  4 5 [6] 7 8   Следна страница >   >>