|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 [4] 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: "Духови" од минатото
18.4.2012 11:00:29   
Beatris
Ама со шифт+дилит, да не им текне да излезат пак случајно user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 76
18.4.2012 11:08:15   
mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Jas ovie vasi duhovi od minatoto ic ama ic ne vi gi razbiram, sigurno ste uste mnogu mladi pa se sekavate i vremeto uste ne gi izbrisalo. Jas sega da sretnam nekoj so koj sum bila vo vrska pred 10-15 godini ne bi go prepoznala sigurno.

Same here user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 77
18.4.2012 17:41:41   
kikicka
Па ако немаш А`КЛ у главата стисни user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Ама со шифт+дилит, да не им текне да излезат пак случајно user posted image user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 78
3.5.2012 13:52:47   
JinJang
Уффф..Каков дух имам јас од минатото! Ме прогонува. Многу сум среќна во бракот, фала му на Бога, и се е супер освен кога во сон ќе ми се појави бившиот. Штом го сонувам обавезно нешто лошо ми се случува или мене или на децата, на маж ми. Станав суеверна и уплав имам да го сонувам. Инаку копнеам да го видам од време на време и мислам дека со тоа ќе разбијам малер и ќе престане да ми се појавува во сон. А, чудно и на сон само разговараме, нема љубакање или нешто слично. Не сум го видела 7-8 години и баш би сакала негде да го сретнам.. Мислам дека тоа што понекогаш мислиме на "духовите од минатото" е бегање за момент од реалноста и начин на надминување на некои тековни проблеми во животот.

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 79
3.5.2012 15:08:00   
kikicka
user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот JinJang)
Непосредна врска до пораките: 80
3.5.2012 15:40:50   
Mihaela 2010
Eden DUh denes mi dojde na rabota,okapa skoro pola rabotno vreme,vrsese nesto rabota... Nisto vekje ne osekjam ama fino mi beseuser posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 81
4.5.2012 14:56:17   
Anonimen
ha ha ha Mihaela i jas doznav deka so eden duh i negovata sopruga treba da sorabotuvam profesionalno a neznaev deka soprugata mi e i koleska od fax user posted image user posted image user posted image  ke bide interesno

(Одговор на членот Mihaela 2010)
  Непосредна врска до пораките: 82
21.5.2012 11:53:05   
Џесика
http://www.youtube.com/watch?v=eSEnoboYnOA&feature=share
Ето, денес ја слушнав и ме потсети на еден дух...user posted image ајде за духовите, живели!!! user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 83
21.5.2012 12:18:00   
Mihaela 2010
Auuuu oddamna ne mi se pojavil nekoj duh.....imam zabrana za youtube,ama u sekoj slucaj ziveli user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 84
22.5.2012 21:00:54   
Pepelaska *
Да можам сега да го најдам мојот “дух“ ни секунда нема да размислам и ќе заминам без око да ми трепнеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 85
26.5.2012 15:03:41   
Ikana
Пепелашке, најдобронамерен совет....или оставај се и оди по духот, или заборави го и никогаш повеќе немој да помислуваш не него...вака само се мачиш....извини на искреноста....

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 86
26.5.2012 15:05:55   
Viktori
Ама претходно треба да пресмета што добива, а што остава.
Обично духовите се баш духови, нереални, фантазија-филм, реалноста е сосема друга работа. да не испадне после живот со дух од хорор филм...user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 26.5.2012 15:06:37 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 87
26.5.2012 15:36:18   
Ikana
Нормално...мене многу ми има логика она живеј во сегашноста, бидејќи минатото е историја, иднината е мистерија, а сегашноста е поклон (the present)....или така некако беше user posted image

Изборите не прават тоа што сме, мислам дека секој избор досега во животот ме има донесено баш каде што треба да бидам...утре е далеку, ама со сонување за тоа шта би било кад би било, само си ја расипуваме сегашноста, наместо да се сконцентрираме на неа и да ја подобриме, ние бегаме од неа со копнеење по минатото или некоја несигурна иднина.

< Поракaта ја уредил Ikana -- 26.5.2012 15:41:43 >

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 88
26.5.2012 15:46:15   
Ikana
Сакав само да додадам, можеби бившиот нема врска со тоа што ни се случува во моментот, туку само го гледаме како изговор или катализатор за ситуацијата што се влошува. Јас порано, кога ќе раскинев со дечко, намерно останував сама одреден период, бидејќи сакав сама да се изборам со тие проблеми кои животот ми ги дал во моментот, и на тој начин сум станала помудра и поитра да речам, и сум научила нешто. А никогаш не сум оставила дечко поради друг дечко или бивш, бидејќи едноставно тоа само ќе ми ги зголеми проблемите, и ќе ми го наруши емоционалниот баланс.
Следбеник сум на нови почетоци, сама, за да можам да создадам сегашност која ми одговара мене, а не да се најдам затекната повторно во некоја бош ситуација.

Непосредна врска до пораките: 89
26.5.2012 16:22:35   
kikicka
Потпис

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Сакав само да додадам, можеби бившиот нема врска со тоа што ни се случува во моментот, туку само го гледаме како изговор или катализатор за ситуацијата што се влошува. Јас порано, кога ќе раскинев со дечко, намерно останував сама одреден период, бидејќи сакав сама да се изборам со тие проблеми кои животот ми ги дал во моментот, и на тој начин сум станала помудра и поитра да речам, и сум научила нешто. А никогаш не сум оставила дечко поради друг дечко или бивш, бидејќи едноставно тоа само ќе ми ги зголеми проблемите, и ќе ми го наруши емоционалниот баланс.
Следбеник сум на нови почетоци, сама, за да можам да создадам сегашност која ми одговара мене, а не да се најдам затекната повторно во некоја бош ситуација.

Непосредна врска до пораките: 90
26.5.2012 16:57:14   
lilicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Ама претходно треба да пресмета што добива, а што остава.
Обично духовите се баш духови, нереални, фантазија-филм, реалноста е сосема друга работа. да не испадне после живот со дух од хорор филм...user posted image

Многу точно....ептен фино си напишала Виктори....мојот дух ептен ме демне во последно време.......некако ми недостига незнам зоштоuser posted image
Мораше ли да се досели на 1км од менеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 91
26.5.2012 17:22:17   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Ова е и моја тактика ахахаххах и секогаш успешна user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 92
30.5.2012 10:43:37   
Tanjat7880
Bevme srednoshkolci,drugari,skoro sekogash i sekade zaedno,on gaeshe neshto kon mene jas ne,na krajot od sredno moa i mu go kazav,se naluti mnogu,nikogash povekje ne mi se javi(detska rabota).
Pominaa mnogu godini,nikade i nikogash ne go bev sretnala nitu pomislila na nego.Pocnaa moite problemi,letoto koga ja zagubiv majka mi go vidov,pomina pokraj mene ne me pozravi(sigurno ne se ni sekjava na mene)posle mnogu godini.Odtogash sekoja moja drama,problem,ili shto i da e ko shlag na tortata e ON.Vikendov mi beshe mnogu tezok,sama bev i otidov do market da si kupam cigari,i bash togash ON pominuva pokraj marketot...i ne e prv pat,koga mi e se potaman nikade go nema koga mi trgnuva nizbrdo sekogash e tuka?!
Dali e toa "duh"koj saka da mi kaze kolku sum zgreshila i da me navede na mislite "shta bi bilo kad bi bilo"ili e cista slucajnost za koa jas vo ovoj moment pravam DRAMAuser posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 93
30.5.2012 11:57:14   
Acina
интересна тема...мене ми иди еден во сон со години...всушност никогаш не престанав да го сонувам...но и во сонот заминувам кон мм...секогаш е некоја ситуација да бирам помеѓу двајцата и секогаш го бирам мм...јас како што повеќе време минува се посвесна сум дека мм е мојата вистина и судбина...се друго биле лоши обиди и грешки...но овој некако остана некаде во мислите и зато го сонувам.признавам и неколку пати му го зирнав профилот на фб и мм тоа го знае го гледавме и заедно еднаш и се зафркаваше мм-позгоден сум од него 100 пати поубав ова она...не сакам да го видам но често се прашувам зошто го сонувам...еднаш ми прати емаил оти му е мило што сум среќна и го заслузувам тоа,не му одговорив...дознал од некој овде дека сум бремена или видел на фб и ми пиша емаил-ќе бидиш прекрасна мајка и пак не му одговорив...нема зошто да му одговарам...тој ми е драг спомен и на некој начин раскрсница во зивотот...далеку е и мали се шансите да го сретнам...ехе 2000км не делат...мозеби и добро е што е така.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 94
2.6.2012 2:32:51   
Darky
Site imame duhovi no zavisi kako gi dozivuvame :) Jas si go sonuva, od vreme na vreme mojot duh, ne mozam da go gledam jas sum vo Sk on vo drug grad, ama pred mesec ipl go vidof, ke padnev u zemja, se poglednavme i tolku. Mn go sakav..... ama mnogu!!!

(Одговор на членот Acina)
Непосредна врска до пораките: 95
25.6.2012 15:55:55   
majka na eva
навистина многу интересна темаuser posted image сите ве читав и можам да кажам дека и јас сум како многумина од вас.поминаа веќе 3години,а ДУХОТ од минатото сеуште не можам да го заборавам.помислувам на него кога ќе слушнам некоја песна вака за душа и кога ќе се скараме со сопругот.многу пати и ми се појавува желбата да го видам и барем на кратко да разговараме...да му го кажам сето тоа што не успеав.бидејќи и не раскинавме вака официјално,туку ми кажа по телефон,и оттогаш се немаме видено,а имам толку многу работи да му кажам.баш сакам да се сретнеме некогаш,макар после 20тина години,ама потребно ми е тоа за да ми биде лесно на душата,,,бидејќи го сакав многуuser posted image .еднаш го најдов на фб и помислив да му испратам понуда за пријателство,ама не се осмелив.не сакам да си го расипам бракот.сигурна сум во своите чувства према мм,си го сакам,ама понекогаш посакувам и да можам да го вратам минатото и да го променам.

(Одговор на членот Darky)
Непосредна врска до пораките: 96
25.6.2012 16:14:20   
Anonimen
Пред два дена видов еден дух , седнавме во истиот кафич кај што седеше тој со мм и детето.Духов е одамна , читај средно пред 10 години.Не сум го видела милион години.Одма се сврте , ме погледна и си ја сврте главата.Смешното беше кога дојде брат му на мм ( одеа на 10 год матура ) па тука биле договорени да се соберат.Мартин се фрли по чичко му , а овај духот па почна да му збори Кај си ти сокол user posted image .
После мм и син ми ме оставија сама син ми не седеше мирен , отидоа да шетаат малку и духов едно време се врти и се спрема да стане да дојде.Може сакаше да ми честита брак и детеuser posted image ама некако не му стискаше.И поарно.

(Одговор на членот majka na eva)
  Непосредна врска до пораките: 97
4.9.2012 12:51:31   
babyblue
Epa i toa mi se sluci, bevme na svadba si mm koga so nas na masa, mojot bivsi decko, i mm go znae i znaese za nas, zivee vo druga drzava sega i ne ni pomisliv deka ke bide na svadbata i toj bese so zena mu. prvo ne se pozdravivme, a koga stana zena mu da igra a mm otide na cigara stana i pocna da mi zboruva pa kade si ti, od koga ne sme se videle, jas samo mu rekov aha i se fativ za oro, ne sum po igranjeto ama nemase drug izbor.

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 98
4.9.2012 21:51:35   
Ikana
Сега гледам што сум пишувала на темава...user posted image емоционален баланс бла блаuser posted image ...нека не го лаже змија да ми пресече пат, зашто на клоци ќе го дигнам!

(Одговор на членот babyblue)
Непосредна врска до пораките: 99
14.9.2012 15:39:16   
Barbicki2
ahh,si imam i jas eden duh,veke 8 godini me demne,nemozam nikako da go isfrlam od mojot zivot,si go sakam mm,neznam bez nego sto bi pravela,nema bez nego da postojam,ama ovoj duh mi e vlezen mnoogu vo potsvesta,i... se macam mn vreme da go izbrkam od glava ama nemozee,ama sepak mm ne go menuvam za nikoj i nisto,si go sakam najmnogu na svet :)

Непосредна врска до пораките: 100
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 3 [4] 5   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 [4] 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.