|
Anonimen -> RE: "Духови" од минатото (18.1.2012 1:14:16)
|
Jas nemam duh od minatoto... So nego rascistiv vo onoj moment koga svativ deka me progonuva eden nov duh od segasnosta... i toa mnogu zgoden duh, bashka drugar na mm, bashka se gledame sekoj den,doaga kaj mene na rabota samo da me vidi, mi deli komplimenti, pregratki i po nekoj "drugarski baknez"[sm=smiley9.gif], a jas ne znam i ne sakam da se odbranam, a tolku mi godi toa!!! Se pojavi slucajno, vo momentot koga najmnogu mi trebase...zivotot mi se raspagase pred oci, a jas ne mozev nisto da napravam.Razocaruvanja, problemi,solzi...ne gledav pricina da prodolzam da ziveam - i naednas se pojavi toj, so negovata slatka nasmevka,so negovite preubavi sini oci koi me gledaa kako bozica, a ne baraa nisto za vozvrat - samo da mu se nasmevnam[sm=smiley27.gif]. Toa zapocna pred 3 godini, i na toa ostana ,nemase nikakvi sostanoci ili nesto slicno, mozda nekolku slucajni sredbi so tendencija da preminat vo sostanok, no ne se realiziraa,iako zelbata za toa bese ,poveke od ocigledno, obostrana,no nedostigase hrabrost. Sega pauziram od rabota i se trudam da se oddalecam od nego,nekogas go srekavam na ulica, nekogas go sonuvam, a toj seuste me gleda so istite oci, i me prasuva koga ke moze da porazgovara so mene na samo[sm=smiley13.gif].
|
|
|
|