Annet -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (28.7.2011 18:09:24)
|
natasa981 se konsultirav na sekoe odenje,samo vika pij si,pij si.........a nikoja dr trudnica ne kazala deka uste pie,site mi se cudat......se mislam da ostavam se veke dosta e od apcinja........na pocetokot piev za da zabramenam,zabremeniv-piev uste 3 meseci,no eve ke se porodam kaj da e i uste da sum gi piela,neznam ni dali ke mi stetat za poragajot????uffffffffffffffffffffffff ajde ..kako e Gospod nikoj ne e [sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981 dushice se ke bide vo red, ke vidis. nema zosto da mislis na strasni raboti. Mene pa mnogu cesto me obzemaat stravovi nekoi cudni, stoznam, sto ke bide-kako ke bide itn..se opteretuvam i plasam ,neznam zasto. annet, zosto tolku dolgo pies folna? jas prestanav odamna,neznam konsultiraj si se so doktorot ama mislam deka mozes komotno da prekines da ja pies. lele naskoro ke si imame novi ringerajcinja malecki na forumov, so lesno neka vi e na site vo ocekuvanje! lilicka, pozdravi ja Leontina od mene:)
|
|
|
|