SkCura77 -> RE: Трудници во третото тромесечје II - од 27. до 40. недела (25.7.2011 11:00:01)
|
Zdravo... Bubamaro, jas ne se cuvstvuvam dobro, ni fizicki ni psihicki [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Bev na CTG i demek mi rekoa deka se e OK, ama mi rekoa porucek pak da odam da napravam uste edno, a ne mi kazaa zosto. Sega sum 40 -ta GN i znam deka pri krajot pocesto se odi na CTG, ama ili sekoj den ili na sekoi dva dena, a ne dvapati vo ist den, so razlika od samo nekolku saati... I tolku se oneraspoloziv i se uplasiv, mi se place epten ama stegam dusa i mislam na drugo za da ne go voznemiram bebeto. A i bebuvko me plasi zasto deneska skoro ic ne mrda, a e poznat mavac po rebra, zeludnik i besika. I taka, dremam doma cela depresivna, zasto ne mozam da sfatam sto ne e vo red. Pa si zakazav i eho-pregled da me proverat, da ne ima vrska nesto postelkata, plodovata voda ili papocnata vrvca, drugo ne znam sto da mislam i sto da prezemam, a bi napravila sve sto e u moi race. Me fakja i panika i za vecer, sto kje vidat, sto kje recat, sto moze da bidne. Ne znam kako kje go preziveam denov psihicki, izvinete ako ve oneraspoloziv, vi posakuvam na site mnogu poubav den
|
|
|
|