|
bebushkaa -> RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до 40 недела (13.11.2010 15:59:30)
|
Me nema mnogu cesto da pisuvam, no sekojdnevno Ve citam i se zanimavam so Vas. Jas od denes sum 36 nedela i veke pocnav da cuvstvuvam malku strav i panika i veruvam deka toa e normalno:) Kako i da e odluciv da se poragam vo Drzavna, nemam nikakvi vrski a ne se ni trudev nesto posebno da baram, veruvam vo site sto se tamu. Imam eden mal problem sto na nekoj moze da mu e smesno no jas sum takva kakva sto sum i ne se sramam od toa...:) Vo zivotot od nisto ne mi bilo strav, se smetam za mnogu hrabra i izdrzliva osoba, no imam GOOOLEMA FOBIJA od insekti, bubacki pa duri i mravki. Sum slusnala deka vo drzavna gi ima mnogu i zatoa me interesira ako ima nekoj sto imal iskustvo tamu dali e vistina i dali nekoj bil vo apartmanite za ako e tamu pocisto barem za toa da dadam pari bidejki nemam za privatno da se poragam....:) Ako vi e smesen mojot problem, milo mi e sto sum uspeala da nasmeam tolku mamicki iako sum seriozna vo ova:) pozdraF4e do site i so lesno
|
|
|
|