|
Viktori -> RE: Сами на одмор! (24.6.2010 14:03:11)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 viktori kako sto rece nade mama si e mama,za da nedojde red da im kazuvam ke si go zemam so mene.a sam?neznam ,ke mislam dali e jaden,spien a od prv den sme zaedno ne sme se odvoile ama ic.bi go pustila tek posle 10 godini ako razmislam realno.jas neznam i prv den vo skolo kako ke bide.AMA SVAKO CUDO ZA 3 DANA.pa koga ke znae sto saka a sto ne togas ke go pustam.maliot e tolku golem prijatel sto sve bi dal za drustvo,i se druzi mnogu,duri mi smeta toa nekogas. pametniot popusta se dodeka ..... Мама, јас децата мои не сум ги пуштила никогаш да спијат кај баба и дедо освен 3 пати максимум за нови години кога беа помали и за еднаш на мекици ли беше или нешо така. Додека за со деца од градинка редовно ги пуштав. Само беа до сеа 3 пати и веќе мислам да не им е досадно. За оваа година ич не се двоумам. Кампот е организиран перфектно. Со режим, јадење спиење, активности плажа итн, а сработеното си го носат дома како сувенир. Мама си знае најдобро да, ама јас не сакам децата мои да бидат зависни од мене, ко што има некои луѓе па дури и со сила ги прават зависни. ( не сакам да сум од тие) Мама треба некогаш да сфати дека кај и да е нејзиното присуство во серијата не мора да е во секоја епизода. Или барем да изгледа така. Не фала. Идете, играјте си, дружете се, ќе си се снајдете и полесно ќе ви биде во иднина.
|
|
|
|