|      
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 8 9 [10]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Лапароскопија, отстранување на цисти
1.5.2012 1:44:53   
marijam
stom site leakri ti go kazale istoto ne mu ja misli izvadi go i prezali go toj eden jajnik imas drug neli,i jas sum so eden pa eve me bremena ,isto kaj dimitrov ne mi se sekiraj zasto da trpis bolki i trista cuda.???

(Одговор на членот Bogdancanka RR)
Непосредна врска до пораките: 226
1.5.2012 1:50:07   
marijam
marija 30 sto mu se mislis tolku...? eve ti ziv primer ..operirana sum pred 3 godini od endometrioza i cisti i sto ti ne ,ne uspeav prirodno za zabremenam...ama se odluciv za in vitro i eve me od prva bremena sum 9ta nedela da se nadevame deka do kraj se ke bide dobro. hehehe
.slobodno podnesisi dokumenti za ivf ne se misli so taa dijagnoza vednas odobruvaat za ivf .pozdrav

(Одговор на членот marijam)
Непосредна врска до пораките: 227
16.5.2012 13:26:12   
varsa
zdravo sakam da gi prasam site sto pravele laparaskopija , posle kolku vreme od operacijata ostanale trudni, i kolku vreme piele terapija ve molam za odgovor

Непосредна врска до пораките: 228
16.5.2012 22:58:47   
vanessa30
varsa, jas pravev vo noemvri laparoskopija, a ostanav bremena vo januari (po priroden pat).
Tarapija zemav okolu eden mesec i toa estrofem 1 mg na den (7 dena) i cikloproginova po sema se zema (okolu 20 i nesto dena mislam bese).

(Одговор на членот varsa)
Непосредна врска до пораките: 229
18.5.2012 17:06:43   
varsa
dali na nekoj posle laparoskopija mu dale da pie terapija jasmin 6 meseci, jas deneska bev da mi gi vadat koncite i mi dadoa terapija jasmin i toa 6 meseci da pijam , inace se pravev kaj dr tofovski, neka piese nekoj ako ima vakvo iskustvo

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 230
18.5.2012 19:58:00   
Melanija RR
varsa мислам дека најдобро е да пишеше за што си правела лапараскопија.
Јас правев во март поради јајцеводите и никаква терапија не ми дадоа.

Најдобрите и најубавите работи во животот неможеш да ги допреш и да ги видиш, мораш да ги почуствуваш со СРЦЕТО!

Непосредна врска до пораките: 231
18.5.2012 20:22:18   
marijam
Varsa ne se sekiraj pij si gi slobodno ,ti imase teska operacija te mislev i vcera ama ne bev doma ...pij gi ne se misli mora da odmori organizmot i bidi si na dietata sto ti ja kazav.pozdrav te guskam

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 232
18.5.2012 21:19:53   
varsa
uste ednas golemo blagodaram do marijam za seta podrska so mi ja dava i so me ohrabri da pojdam na laparaskopija, inace se pravev od endometrioza cisti na dvata jajnika i denes mi gi vadea koncite i mi prepisaa terapija 6 meseci jasmin ama si vikam neli e mnogu 6 meseci zatoa sakav da slusnam i vas mislenje

Непосредна врска до пораките: 233
20.5.2012 11:31:12   
suzeto
jas odam za skopje kaj gligor vo tekov na narednava nedela............. kon 5 den treba da i se javam na doktorkata moja i taa ke mu se javela na dr.gligor za da mi zakaze........mojata doktorka mi rece deka e podobro odma posle menstruacija da odam ,tuka nekoj mi pisa deka e podobro posle plodni denovi za da se vidi dali puknale site folikuli.......

Непосредна врска до пораките: 234
21.5.2012 20:36:13   
Melanija RR
Колку што знам јас и од лично искуство лапараскопија се прави до 10 ден од циклус не во по плодни денови

Најдобрите и најубавите работи во животот неможеш да ги допреш и да ги видиш, мораш да ги почуствуваш со СРЦЕТО!

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 235
22.5.2012 10:13:15   
suzeto
prvo ke odam na pregled pa sigurno posle ke se dogovorime sto ponataka

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 236
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 8 9 [10]
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 8 9 [10]
Оди на:

• Снек бар од јатки

Сиров,лесно калоричен десерт кој заситува доста.Идеален е за ужина на работа или училиште а може да го понесете и на пат. Децата пак,нема да можат да му одолеат

Повеќе

Анкета

*Машко име*
Хепи мами

Ве молам да гласате за најубаво машко име според вас. Благодарам!

На врв на страницата

Запознај ја Рингераја.мк