|      
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   карактер на деца
19.10.2009 11:37:11   
big_mama817 RR
Каков е карактерот на вашите деца

< Поракaта ја уредил big_mama817 -- 19.10.2009 11:38:01 >

Децата се најголемо богаство :)
Revisions: 3 | Непосредна врска до пораките: 1
   RE: карактер на деца
20.10.2009 0:14:36   
Боцко
цврст, непоколеблив, инает.
неговото па тоа ти е. во последно време и се умилкува кога нешто му треба. манипулатор на родители user posted image .
периодов е важен тие карактерни особини правилно да му се насочат. добро е наштиман да плива во денешните води, но треба да научи енергијата да не ја расфрла без потреба. малку дипломатија не би пречела.

I am the master of my fate,
I am the captain of my soul...

(Одговор на членот big_mama817 RR)
Непосредна врска до пораките: 2
10.1.2010 21:12:18   
mother 29
politicar vo pravta smisla na zborot..kako samo menuva taktika koga saka nestouser posted image golem inaet i loko,a najmil na svetoe koga saka...
Непосредна врска до пораките: 3
10.1.2010 22:02:12   
Еца
упорна и доследна на своето, последното нејзино да е, се таа знае, се може сама, ретко бара помош, па дури и кога не може докрај сама нешто да направи. Солиодарна, што многу ми се допаѓа и често пати иако нешто не може да ми помогне, таа ќе ме праша дали ми треба помош. 

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 4
10.1.2010 22:21:17   
Maria
Golem "politicar" koga saka nesto,znae kako da go dobie,snaodliv,znae da se izvadi od situacija,da se opravda,pa makar i drug da obviniuser posted image .Malku (poveke) tvrdoglav,no lesno mozes da go ubedis, na dobar nacin,so razgovor,i taka vednas svaka i go prifaka toa sto sakas da mu go kazes i otstapuva od svoeto,popusta.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 5
7.4.2010 13:28:41   
caci20
Петар е многу чуден карактер. Дури и некогас ме загрижува. Мирен, многу уреден, доследен - кога нешто прави го прави до крај, приврзан за мама до бескрај. Личи на стармало. Но е и повлечен, некогаш доволен на самиот себе. А бескрајно весел.

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 6
7.4.2010 15:28:17   
matushka
Inat, dosetliv, zakacko epten.. i vrti suci pak doagjame na negovotouser posted image
Mnogu mil, i bistar. gooolema maza.

(Одговор на членот caci20)
Непосредна врска до пораките: 7
26.4.2010 14:46:37   
ikipp
placka,inaet,itra,pametna,mnooogu pametna koga e na nejzinite,so ne smee ke go napravi,pa i histerija da ja fati ako trebauser posted image ,si mislam dali samo mojata e takva?

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 8
26.4.2010 14:49:36   
ripce
Мојов почна да мава по деца, многу сака деца, кога ќе ги види им се доближува, им се радува ги гали, и одеднаш почнува да мава по нив.user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот ikipp)
Непосредна врска до пораките: 9
28.4.2010 13:25:41   
TRANSTAR
kako i mene i toj ima sreka da si igra so pradedomu pa taka da cel e na pradedo kumanovec so site atributi.user posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 10
28.4.2010 13:53:00   
Adrijana
Mala e, ama se poznavauser posted image Itrica(znae deka ako kenka ke si dobie so saka, a toa e kaj mama vo race, i samo glumi celo vreme), mamina maza, druzeljubiva e, nejke ic sama da bide ni sekunda,ljubopitna( takva i e vozrasta).

(Одговор на членот TRANSTAR)
Непосредна врска до пораките: 11
4.5.2010 11:03:11   
ikipp
nemirna,ziva,placka,mila,nasmeana,itra...

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 12
6.2.2012 14:57:04   
vezilka RR
..политичар уште од сега, точно мнипулира со нас, прилично упорен и доследен, и закачко невиден, многу е ведар и весел, муабетчија, нон-стоп брбља ( на бебешки, сеуште user posted image ) и мислам дека е прилично „самотњак“ за негова возраст, често се заигрува сам во некое ќоше..

(Одговор на членот ikipp)
Непосредна врска до пораките: 13
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

• Снек бар од јатки

Сиров,лесно калоричен десерт кој заситува доста.Идеален е за ужина на работа или училиште а може да го понесете и на пат. Децата пак,нема да можат да му одолеат

Повеќе

Анкета

*Машко име*
Хепи мами

Ве молам да гласате за најубаво машко име според вас. Благодарам!

На врв на страницата

Запознај ја Рингераја.мк