Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
SREKEN RODENDEN nasa draga i mila RR.Postojano si so nas i ke bides nase sekojdnevie.Mnogu ni pomagas i vo najtaznite momenti,no i vo najubavite najveselite.Sekogas imame tvoja podrska,tvoj sovet.Ti si nasa hrana vo sekojdnevniot zivot.Zatoa te sakame od sesrce.Ti posakuvam da postojois uste mnogu,mnogu godini,i naseto tukasno semejstvo da se zgolemuva i so bebusi i so novi clenovi.SREKEN RODENDEN
Среќен роденден! Да се дружиме уште мноооооогу години, да прославиме уште многу родендени, да посакаме добредојде на многу нови членови, да се радуваме на уште многу свршувачки, свадби, бремености, синови, ќерки, близначиња...
Срекен Роденден Рингераја...Ти Благодарам што постоиш, што ми помогна да створам нови пријателства и за мн убави моменти поминати овде. Да се дружиме уште долги години Ве сакам сите и благодарна сум што сум дел од РР семејството
Sreken sreken najsreken rodenden mila Ringeraja, da ni rastes golema najgolema, i da ni zivees mnogu najmnogu godini, da ni bides sekogas vesela i silna, najdobra drugarka na site nas. Sreken sreken najsreken rodenden mila Ringeraja.
Sreken sreken najsreken rodenden mila Ringeraja, da ni rastes golema najgolema, i da ni zivees mnogu najmnogu godini, da ni bides sekogas vesela i silna, najdobra drugarka na site nas. Sreken sreken najsreken rodenden mila Ringeraja.
Sreken Rodenden moja RingeRaja. Da ni postois uste mnoooooooogu godini. Srekna i blagodarna sum sto sum del od ova prekrasno semejstvo. Tuka si sekogas, i koga sum tazna i koga sum srekna. Ti blagodaram i za prijatelkite sto gi steknav tuka.
На многу места луѓето можат да се жалат и да си ги кажуваат своите маки (меѓу кои и јас), само разликата од сите тие места е што овде ќе добиеш искрена подршка и искрен,благонаклонет и бесплатен совет.Рингераја е место кое те исполнува со позитивна енергија , ти измамува насмевка на лицето и тешките моменти ти ги прави да ти бидат полесни. Затоа опстојувај и расти што повеќе уште мнооогу,мнооогу години! Среќен роденден Рингераја
Менувањето пелени е една од најчестите и најважни рутини во грижата за...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.