Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
На 01.03.2009 стартуваше Рингераја.мк која на многумина ни внесе промени во животот, нови пријателства, многу совети, дружби, убаво поминати моменти, помалку убави искуства, кои со искрена пријателска прегратка полесно се надминуваа... Рингераја постои за нас, а ние можеме да и возвратиме со оригинална порака по повод првиот роденден.
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Ми помогна во толку многу работи..тука си кога сум среќна, тука си кога сум тажна, тука си кога ми треба итен совет, утеха, добар збор или прекор- Ти благодарам за се досега, ти благодарам за прекрасните работи на кои ме учиш, за пријателите кои ги запознав овде...Ти благодарам за се...Имај убав роденден и да си ни тука уште мнооогу години
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН РИНГЕРАЈА! Да се множат годините на дружба, позитивна мисла и разбирање. Да се зголеми рр семејството и рр да внесе радост во многу семејства! Ве сакам цело мое РР семејство!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН РингеРаја.Мк Нека ти се множат годините, нека се множат среќни родители, родители на многу, многу и среќни бебиња кои потоа сеуште ќе растат со пријателите, советите и врсниците од РингеРаја!!!
Поздрав до сите кои се дел од РингеРаја, ви благодариме за убавата атмосфера, добрите информации, пријателската настроеност, ви благодариме што ни овозможивте да бидеме дел од почетокот и заживувањето на ваквиот начин на доближување на родителството!
Моето секојдневие е многу поинакво откако во мојот живот влезе РР...Колку ми ги разубавува сите овие денови кога сум дома,колку корисни совети добив,а за пријатели и да не зборувам...Поздрав до сите членови на големото РР семејство...И секако-СРЕЌЕН РОДЕНДЕН,ДРАГА НАША РИНГЕРАјА.МК
Sreken rodenden ringeraja. Tuka gi pominuvam site ubavi i tazni momenti, ti blagodaram za moznosta sto ja imam da zapoznaam tolku mnogu dobri lugje, ti blagodaram za druzenjeto. Uste mnogu godini zaedno, kako edno semejsto e edinstvenoto sto go posakuvam
Нека ни е долговечна и секогаш така позитивна нашата Рингераја.нека и се множат годините со успех и мноооогууу мноооогууу постови и членови.Да не беше немаше да се запознаам си сите вас и да бидам таква мајка ,сопруга и жена каква што сум сега.ВЕ САКАМ СИТЕ
SREKJEN RODENDEN RINGERAJA,TI BLAGODARAM STO POSTOIS
Mnogu raboti nauciv od celoto Ringeraja semejstvo i mnogu sum Vi blagodarna na site, se nadevam deka ova nashe Ringeraja semejstvo ke postoi uste mnooogu mnoogu godini, za ona sto nie go naucivme da mozeme da go preneseme!!!
Pozdrav do site i uste ednas Neka e Srekjen Rodendenot na Ringeraja
Prvo golema cestitka za prviot rodenden na RR vo Makedonija.So samoto prisustvo na ovoj sajt mnogu mamicki a i tatkovci ke slozat deka barem za mig mnogu prasanja iskustva....im gi napravi polesni a preku forumot zivotot malku pozabaven.Se spodelija mnogu iskustva se kazaa mnogu soveti i se sklucija mnogu poznanstva.Se nadevam deka seto ova zaedno ke go prodolzime i ke se nadogradime skala pogore vo tekot na ovaa godina.Uzivajte so RR.
Среќен роденден РингеРаја и благодарам за убавите моменти што ги поминувам заедно со сите овие луѓе со добра мисла и намера, кои се тука да дадат совет и утеха секогаш кога е потребно. Посакувам уште многу, многу години да поминеме тука уживајќи во нашето дружење.
Менувањето пелени е една од најчестите и најважни рутини во грижата за...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.