Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
леле уште не сум била.многу зафатен докторот во Етерна дент, што зборува нормално за професионалноста.него и јас сум многу зафатена па никако да се спогодиме.5 пати презакажувавме.и на крај испадна дури на 1ви февруари да одам
Драги мои, ве информирам дека Етерна дент продолжува и со нарадување на нашите корисници и овој месец повторно нуди 3 гратиси за иницијална терапија месечно. Под иницијална терапија се подразбира комплетен парадонтален преглед, отстранувањена забен камен, дентален плак супра/субгингивално, отстранување на јатрогени фактори и плак, комплетна дијагностика и оддржување на орална хигиена. Сето тоа се прави во една посета и трае 45 мин до 1 час.
Еве даваме можност првите 3 кои ке се впишат во списокот, да ја посетат Етерна дент и да се погрижат за нивните заби.
Рингераја продолжува да се грижи за здравјето на корисниците на Рингераја.
Драги мои ве молам на пп да ми пуштите име, презиме и телефон за контакт. Остана уште еден корисник да се пријави за наградата за да го комплетирам списокот
Golemo blagodaram do RR za sorabotkata so Eterna Dent posebna blagodarnost do Dr Petar za dadenite strucni soveti okolu nega i odrzuvanje na zabite i gingivite .Si pominav super personalot i ordinacijata me voodusevija.
После мала пауза продолжваме со награди: Еве даваме можност првите 3 кои ке се впишат во списокот со никот на Рингераја, да ја посетат Етерна дент и да се погрижат за нивните заби и добијат иницијална терапија.
Под иницијална терапија се подразбира комплетен парадонтален преглед, отстранувањена забен камен, дентален плак супра/субгингивално, отстранување на јатрогени фактори и плак, комплетна дијагностика и оддржување на орална хигиена. Сето тоа се прави во една посета и трае 45 мин до 1 час
Ne znam dali ushte trae nagradnata igra, a i nova sum na forumive......pa, bi sakala da se prijavam.....sakam da napravam takov detalen pregled zatoa shto sum vekje na pat za proshiruvanje na semejstvoto.... . Pozdrav do site...
pepelashka, виктори и nataly_13215 честитам на наградите од Етерна дент. Пратете ми по приватна порака ваш маил, ваш телефонски број и ваше име и презиме и ке ви ги пратам купоните од наградата.
Менувањето пелени е една од најчестите и најважни рутини во грижата за...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.