Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 12.6.2013 14:12:31
princessa
jas na 15ti juli pa ajde neka ni e so lesno ke se druzime . Mene najveke mi e strav ovaa nedela, vikam aj da pomine so polni 36 drugo e veke i da pocne poroduvanjeto bebeto se racuno kako iznoseno. I se si vikam da izbegnuvam stresovi ama ne biva, ovaa mojata mala doma ovie dva dena me vadi od takt. Vcera duri goltna edna monista i se smee a jas cela se ispaniciv, taka i taka bev sama doma . A be deca sto ke im pravis . Tuku ajde neka se zivi i zdravi samo i kako sto vikaat starite niv si gi pazi nekogas i Gospod.
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 14.6.2013 15:03:40
princessa
ajde prijavuvajte se, neli ne imase polno za vo juli? Kako se cuvstvuvate vo poslednite nedeli od bremenosta. Jas se cuvstvuvam debelo i edvaj cekam da dojde vtornik da vidime do kade stignala rabotata
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 17.6.2013 11:05:33
*devojce*
Ajde da se prijavam i jas termin mi e 11.07.2013god. i najiskreno se osekam kako balon sto ke pukne sekoj moment,veke me fakaat tie lazni bolki ako se ovie lazni kakvi li se vistinskite?Ova boli bre....
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 17.6.2013 11:18:19
princessa
i jas isto , ama barem sum srekna zasto napolniv 36nedeli i veke ne mi e strav od niv, pa ajde neka otpocne veke poroduvanjeto za nekolku dena, ne sega toi mm patuva sluzbeno. Sakam i ovoj pat da bide so mene ne poroduvanjeto. A i kakov apetit imam samo jadam gluposti, sekade citam deka pri kraj na bremenost ke pocne da opaga tezinata ajas poslednite dve nedei najveke kaciv na tezina
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 17.6.2013 14:31:20
dida
jas sega sum 35+2 ama uste osekjam deka mi e rano Moram da priznaam se potesko i potesko stanuva, a eve i zestinive pocnaa pa edvaj disam Ama se za moeto
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 19.6.2013 14:02:24
princessa
nie vcera bevme na pregled i so 36+1 sme 2700grama. Spored biometrijata +9dena sme mi rece ginekologot. Mnogu zestina fati, edvaj cekam , mnogu mi e zesko. Ama kako i da e ne ni ostana uste mnogu.
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 20.6.2013 13:18:02
*devojce*
Lele princeza ne se disi jas pocnav i otoci po nozete da imam ovaa nedela od toploto,ustvari po celo telo samo nozete se najizrazeni.utre sum na kontrola pa ke vi pisam kolku porasnal sin mi ,
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 25.6.2013 8:40:22
slavicav
Eve me i mene,nemam nekoi poteshkotii osven stomachevo i maklu otok na racete.Mnogu mi e toplo ama ajde ke se izdrzi.Nema rabota veke odime na zasluzen odmor
RE: Го очекувам бебето во Јули 2013 1.7.2013 9:51:59
princessa
jas cekam li cekam, ama koj l znae sto ke bide. Vo sreda sum na kontrola, ama jas si se nadevav deka ke se poroduvam do togas ama sega se pomalku imam nadez . Ostanaa uste 14dena do termin i imam se poveke i poveke lazni kontrakcii i bolki vo dolniot del na stomakot. Isto imam i mnogu bel sekret poslednive dve nedeli, non stop sum mokra .
Летните горештини можат да бидат непријатни за секого, но во бременост...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.