|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  3 4 5 [6] 7   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Етерна Дент наградува
17.11.2010 14:36:04   
babyhope
Ke moze li da bidam priklucena vo spisokot na zadovolni (uverena sum vo toa) RR od Eterna Dent?

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 126
17.11.2010 15:01:34   
Julie1
baby hope те молам прати ми податоци на ПП, уште 2 корисници може да се пријаваат и со ова го заклучуваме наградувањето за иницијална терапија во Етерна дент кое траеше 1 година.  

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 127
23.11.2010 23:30:33   
babyhope
Jule благодарам и дали ја доби мојата ПП?

Непосредна врска до пораките: 128
23.11.2010 23:35:25   
Julie1
babyhope немам добиено ПП од тебе. Ако не успееш на ПП прати ми информации на info@ringeraja.mk

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 129
24.11.2010 10:23:20   
nadica
може ли и јас да се пријавам или веќе е потполнет бројот?

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 130
24.11.2010 10:46:11   
Julie1
Надица на список си на наградени, прати ми ПП со податоци - Име презиме, email и контакт телефон.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 131
24.11.2010 13:53:15   
Natuska85
Julie а да чекам да ми се јават од Етерна дент за да договориме термин или јас треба да им се јавам?

Непосредна врска до пораките: 132
30.11.2010 13:45:29   
nadica
мене денес ми се јавија и се договоривме за во понеделник на 6-ти па ќе пишам како сум поминала

п.с
заборавив да прашам каде точно се наоѓа Етерна Дент user posted image  па ако ми пише некој од вас би ви била благодарнаuser posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 133
30.11.2010 14:01:06   
Natuska85
Како да нè најдете
Со такси:
ул. Орце Николов 190 (на паркингот кај Машински факултет)
Со автобус:

најлесно може да се стаса со сите автобуси што возат по бул. "Партизански одреди" на станицата кај Драмски театар / Хотел Карпош. Од тука се оди пешки 5 минути во насока на ул. "Илинденска" кон Машински, Електро и Драмски факултет. ЕТЕРНА дент се наога во приземјето на зграда бр. 1 од првиот комплекс на згради.

Еве Надица ова е од нивната веб страна.И јас чекам да ми се јават,би требало кај и да е.user posted image

Непосредна врска до пораките: 134
30.11.2010 14:09:52   
nadica
фала ти натушке user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 135
30.11.2010 14:19:17   
Beatris
Ima li mesto i za mene? user posted image  Ili se popolni brojkata?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 136
7.12.2010 10:35:54   
nadica
еве да пишам како поминав:
Прво бев пријатно дочекана уште на врата, има прекрасни луѓе кои се грижат за удобноста на пациентот.Бидејќи доцнев веднаш седнав на столчето а формуларите ги оставивме за подоцна.Ме прими др.Душко кој е млад комуникативен и прекрасен доктор, и прво ми направи преглед а потоа почна да ми објаснува каква е состојбата на моите заби и што се треба да превземам за да се подобри.Ми објасна се од тоа како да ги мијам забите, како да го користам забниот конец па се до тоа колку контроли треба да се прават иако мислиме дека нема потреба.Потоа преминавме на чистење како што е редот(не пишувам стручни изрази за да не погрешам па да бидам смешна user posted image ) и на крај се поздравивме со порака дека ќе сторам се за да ја одрзам денталната хигена на одредено ниво, не само мојата туку на целото семејство.

голема благодарност до целиот тим

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 137
7.12.2010 12:09:31   
Natuska85
Мене уште ми се намаат јавено,не е ферuser posted image .А НАдица ти после мене се пријави па како такаuser posted image user posted image user posted image .Зезам малку, сигурно ќе ми се јават кај и да еuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 138
7.12.2010 12:11:48   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Мене уште ми се намаат јавено,не е ферuser posted image .А НАдица ти после мене се пријави па како такаuser posted image user posted image user posted image .Зезам малку, сигурно ќе ми се јават кај и да еuser posted image

Natuska85 јави се сама. Го имаш бројот на ваучерот, да не станало до некоја забуван.

Тука завршува сораотката со Етерна Дент и повеќе нема да има пријавувања.

Непосредна врска до пораките: 139
7.12.2010 12:26:29   
Natuska85
Фала Јуле.Им се јавив,ме испуштиле несакајќи,па ми закажаа за во петок.Ќе ви пишам импресии.

Непосредна врска до пораките: 140
10.12.2010 20:00:49   
Natuska85
Еве ме и мене само со пофални зборови за Етерна дент.Прекрасни се.Ме пречека доктор Душко и прво се убаво ми објасни како да се грижам за моите заби,како да ги мијам правилно,како со забниот конец,за да почне и со терапијата која траеше околу саат време.На крај ми препорача и која паста да ја користам пошто имам воспалени непрца,како и да да пијам флуор кој бил добар како за моите заби така и за забите на user posted image .Благодарам Рингераја што ми ја овозможивте оваа терапија.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 141
10.12.2010 20:08:06   
Beatris
Kakva terapija ti pravea? Jas sakav da si zakazam normalno, onaka, cisto za pregled.

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 142
10.12.2010 20:14:41   
Natuska85
Иницијална терапија се вика,еве ти и стручно што спаѓа во неа

Под иницијална терапија се подразбира комплетен парадонтален преглед, отстранувањена забен камен, дентален плак супра/субгингивално, отстранување на јатрогени фактори и плак, комплетна дијагностика и оддржување на орална хигиена.

И јас малку стручно да објаснам,па штоuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 143
10.12.2010 20:27:44   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Kakva terapija ti pravea? Jas sakav da si zakazam normalno, onaka, cisto za pregled.

Драга, пиши ми во пп твој број и име и презиме ќе завршиме со тебе со уште еден гратис. Мало отстапување user posted image

Непосредна врска до пораките: 144
10.12.2010 20:33:04   
Beatris
Леле каква радост user posted image user posted image user posted image  Ми го разубави денот. Фала Јулие user posted image

Непосредна врска до пораките: 145
10.12.2010 20:33:56   
Julie1

Леле каква радост user posted image user posted image user posted image  Ми го разубави денот. Фала Јулие user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 146
10.12.2010 20:34:43   
nadica
натушке каква паста ти препорача?
јас не го прашав од брзање user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 147
11.12.2010 16:31:09   
Natuska85

Честитки Бестрис за наградата.Супер ќе ти дојде и терапијата и советитте од така прекрасни доктори посебно сега кога сме user posted image .user posted image .Браво за Рингераја уште еднаш user posted image

Надица ај попосле ќе ти пишам како се вика пастата да видам на ливче ми ја запиша докторот,незнаеш како ме мрзи да станам од кревет сегаuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 11.12.2010 16:32:33 >

Непосредна врска до пораките: 148
11.12.2010 18:32:05   
Beatris
Гледаш, првиот подарок за нова година ми стигна од ррuser posted image   Едвај чекам и јас да одам на преглед user posted image

Непосредна врска до пораките: 149
15.12.2010 12:39:53   
babyhope
Драги мои РР
Да ги споделам со вас и моите впечатоци од ЕТЕРНА ДЕНТ:Најпрво да ви кажам дека вака пријатно не сум се чувствувала во стоматолошка ординација никогаш претходно. Приемот и односот на Др. Дуле е инзвореден...
Така разбирливо кажува и советува, толку внимателно работи со целата таа „страшна и бучна“ апаратура...
Со советите што ги добив и целата таа иницијална терапија, јас сум презадоволна и во иднина планирам пак да ги посетам- на редовни контроли на 6 месеци.
Благодарам и на Јуле за можноста да ги запознаам Етерна дент!!!

Непосредна врска до пораките: 150
Страница:   <<   < Претходна страница  3 4 5 [6] 7   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  3 4 5 [6] 7   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.