Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
baby hope те молам прати ми податоци на ПП, уште 2 корисници може да се пријаваат и со ова го заклучуваме наградувањето за иницијална терапија во Етерна дент кое траеше 1 година.
Како да нè најдете Со такси: ул. Орце Николов 190 (на паркингот кај Машински факултет) Со автобус: најлесно може да се стаса со сите автобуси што возат по бул. "Партизански одреди" на станицата кај Драмски театар / Хотел Карпош. Од тука се оди пешки 5 минути во насока на ул. "Илинденска" кон Машински, Електро и Драмски факултет. ЕТЕРНА дент се наога во приземјето на зграда бр. 1 од првиот комплекс на згради.
Еве Надица ова е од нивната веб страна.И јас чекам да ми се јават,би требало кај и да е.
еве да пишам како поминав: Прво бев пријатно дочекана уште на врата, има прекрасни луѓе кои се грижат за удобноста на пациентот.Бидејќи доцнев веднаш седнав на столчето а формуларите ги оставивме за подоцна.Ме прими др.Душко кој е млад комуникативен и прекрасен доктор, и прво ми направи преглед а потоа почна да ми објаснува каква е состојбата на моите заби и што се треба да превземам за да се подобри.Ми објасна се од тоа како да ги мијам забите, како да го користам забниот конец па се до тоа колку контроли треба да се прават иако мислиме дека нема потреба.Потоа преминавме на чистење како што е редот(не пишувам стручни изрази за да не погрешам па да бидам смешна ) и на крај се поздравивме со порака дека ќе сторам се за да ја одрзам денталната хигена на одредено ниво, не само мојата туку на целото семејство.
голема благодарност до целиот тим
Еве ме и мене само со пофални зборови за Етерна дент.Прекрасни се.Ме пречека доктор Душко и прво се убаво ми објасни како да се грижам за моите заби,како да ги мијам правилно,како со забниот конец,за да почне и со терапијата која траеше околу саат време.На крај ми препорача и која паста да ја користам пошто имам воспалени непрца,како и да да пијам флуор кој бил добар како за моите заби така и за забите на .Благодарам Рингераја што ми ја овозможивте оваа терапија.
Под иницијална терапија се подразбира комплетен парадонтален преглед, отстранувањена забен камен, дентален плак супра/субгингивално, отстранување на јатрогени фактори и плак, комплетна дијагностика и оддржување на орална хигиена.
И јас малку стручно да објаснам,па што
Надица ај попосле ќе ти пишам како се вика пастата да видам на ливче ми ја запиша докторот,незнаеш како ме мрзи да станам од кревет сега
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 11.12.2010 16:32:33 >
Драги мои РР Да ги споделам со вас и моите впечатоци од ЕТЕРНА ДЕНТ:Најпрво да ви кажам дека вака пријатно не сум се чувствувала во стоматолошка ординација никогаш претходно. Приемот и односот на Др. Дуле е инзвореден... Така разбирливо кажува и советува, толку внимателно работи со целата таа „страшна и бучна“ апаратура... Со советите што ги добив и целата таа иницијална терапија, јас сум презадоволна и во иднина планирам пак да ги посетам- на редовни контроли на 6 месеци. Благодарам и на Јуле за можноста да ги запознаам Етерна дент!!!
Менувањето пелени е една од најчестите и најважни рутини во грижата за...
Анкета
Дали вашите момчиња си ги допираат? пеперутка16
Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.