|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Етерна Дент наградува
31.5.2010 20:21:43   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

да одиме заедно ако не изберат Натали user posted image . Мене редовно ми мочка кога одам на забар user posted image user posted image

после едно пишманување user posted image , закажав за во петок во 3.
Сега нареден чекор е да не пијам течност 48 часа претходно. user posted image

Па Виктори да ни кажеш како си поминала дали плачеше малку user posted image . Шега user posted image user posted image

Нема да плачам, ама може некоја мамичка да ми позајми пелена. user posted image user posted image user posted image
Ај терајте мајтап, ама јас не се зезам user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 101
31.5.2010 20:27:34   
delfinka
sakam i jas za Juli..............
da si se prijavam ako vazi za togas?!?

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 102
31.5.2010 23:32:29   
marinka80
vi blagodaram mnogu samo pisi koga da ti ostavam podatoci.pozz

(Одговор на членот delfinka)
Непосредна врска до пораките: 103
31.5.2010 23:35:37   
Maca25
еве и јас се пријавувам за јули, кажете само што треба да направам!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот marinka80)
Непосредна врска до пораките: 104
14.6.2010 13:36:58   
Julie1
Значи имаме наградени веќе за месец Јуни, кои кон крајот на Јуни ќе бидат контактирани за закажување на термин.

Честитики за маринка80, делфинка и Маца25.

Ве молам испратете ми во пп: име, презиме, контакт маил, и контакт телефон.

Претходно наградените, може да ни споделат искуство user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 105
15.6.2010 11:03:03   
Julie1
Имаме уште едно место слободно... за наградени во Јуни! Поради тоа што делфинка доаѓа втора половина на Јули, ќе ја преместиме за наградениво Јули! Ајде чекаме уште една пријава!

Непосредна врска до пораките: 106
21.6.2010 17:11:17   
Julie1
Со оглед на тоа што вработените од Етерна Дент се на колективен одмор од 17 Јули до 7 Август, наградната игра ја продолжуваме во Август, а ќе се обидам за делфинка да резервираме термин 16 Јули, кога ќе биде во македонија.

Непосредна врска до пораките: 107
22.6.2010 10:25:54   
jovanka
Ako nema prijaveni se prijavuvam jas i taka imam problem so gingivite a minatiot pat bev prezadovolna od tretmanot.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 108
22.6.2010 10:28:09   
Julie1
Јованка драга секој од нас на Рингераја, само 1 може да ја добие наградата!

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 109
18.8.2010 19:31:58   
Julie1
Етерна Дент се вратија од одмор и може да продолжиме со наградување.

Со оглед на тоа што е направен некој пропуст претходно Весна_кр, која била пријавена веќе а сеуште не е повикана, ќе биде наградена за Август, остануваат уште 2 слободни места за наградени.. Ајде пријавете се да ја посетите Етерна дент и да ја искористите оваа можност на иницијална терапија од врвни стручни лица.

Непосредна врска до пораките: 110
18.8.2010 19:56:30   
Maca25
и јас не сум повикана од етерна дент!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 111
18.8.2010 20:01:54   
Julie1
Maca25 вас ке ве повикаат сега во тек на август, а наградените од Август ке бидат повикани во Септември, со Весна_кр е уште поодамна, од наша страна не била испратена до Етерна дент

Непосредна врска до пораките: 112
19.8.2010 10:43:37   
marinka80
i ja ne bev povikana a bev nagrdena vo juni

Непосредна врска до пораките: 113
19.8.2010 10:47:55   
Julie1
Marinka, kako i za Maca25, nagradenite vo Juni, trebaa da bidat povikani vo Juli, no poradi kolktivniot odmor i nemanje sloboden termin vie ste prefrleni za Avgust. Voobicaeno nagradenite od eden mesec nagradata ja koristat sledniot, no poradi letniot period i odmorite se pomesti se za 1 mesec. Ke bidete kontaktirani do krajot na Avgust.

(Одговор на членот marinka80)
Непосредна врска до пораките: 114
4.9.2010 23:45:29   
Maca25
Денеска бев во Етерна Дент. Поубава, посредена стоматолошка ординација, со мили пријатни лица немам видено (а имам видено доста user posted image ). Пред да трганм од дома чувствував некој страв, ми се превртуваше стомакот, дури и сакав да се јавам и да презакажам за друг ден. Бапка времето заникаде, ама воопшто не ми се одеше. Ама стиснав заби и отидов. Кога влегува во зградата кај што се наоѓа Етернадент се спремав за оној мисрис (кој искрено воопшто не го поднесува) на забар, но кога влегов воопшто не почувствував никаков мирис. Др. Ана дојде и најпрво ми дадоа да потполнам некои општи податоци и потоа ме викнаа во ординацијата. Мислам дека пребледев од страв. Не знаев дека толку се плашам од стоматолог. Др. Ана е една прекрасна личност, толку е мила и разбирлива и мислам дека таа си доби уште еден редовен пациент - Мене. Не почувствував никаква болка, непријатност, толку нежно работи, додека работи објаснува што прави во тој момент, која фаза за што е, како е,и што е најважно од се мојот страв исчезна. user posted image user posted image user posted image Браво за Етерна Дент.

Непосредна врска до пораките: 115
4.9.2010 23:55:46   
Julie1
Навистина ми е посебно драго што си задоволна од Етерна Дент, Маца25 и јас веќе станав нивен редовен пациент уште од пред 3 години и не ги менувам за ништо user posted image Посебно ми се драгоцени и советите кои ги добивам за грижа на забите...

Непосредна врска до пораките: 116
5.9.2010 0:02:11   
Maca25
Навистина ова е најпријатното искуство што сум го имала со стоматолог. Секогаш сум им наоѓала некоја мана, замерка... но за Етерна Денат и за др. Ана немам никаква. Секоја чест на професионализмот на целата ординација.

Непосредна врска до пораките: 117
27.10.2010 21:41:46   
Јасминка
Голема благодарност до Рингераја што ми го овозможи третманот во Етерна-дент. Навистина убаво и корисно искуство!

Непосредна врска до пораките: 118
27.10.2010 22:03:27   
Natuska85
Уште ли трае пријавувањето ?.Ако да еве и јас се пријавувамuser posted image

(Одговор на членот Јасминка)
Непосредна врска до пораките: 119
27.10.2010 22:15:09   
Julie1
Natuska85 ке реализираме преку ФБ наградна игра повторно за Етерна Дент и таму ќе може да се пријавиш, на тој начин и овој месец ќе оди наградувањето. Утре изутрина ќе се стави на ФБ и ќе трае до петок 15 часот. Ако не добиеш награда таму ќе те имаме воплан за следен месец за наградена од тука user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 120
2.11.2010 14:46:43   
Julie1
Натушка85, сепак си добитник на иницијална терапија во Етерна Дент, решивме да продолжиме преку Рингераја да се доделуваат иницијалните терапии.

Имаме уште 2 слободни места за за иницијална терапија, која ќе ја добијат првите две Рингерајки кои ќе ни пишат дека сакаат да одат на иницијална терапија.

Непосредна врска до пораките: 121
2.11.2010 15:52:53   
anedespo
I jas

Непосредна врска до пораките: 122
2.11.2010 18:38:38   
Julie1
Natuska85
andespo

чекаме уште 1 да се пријави.

Натушка и андеспо ве молам испратете ми по приватна порака ваш е-mail, име, презиме и контакт телефон.

(Одговор на членот anedespo)
Непосредна врска до пораките: 123
3.11.2010 9:34:22   
Octavia
Леле јас само што читам, а веќе почнувам да се потам од помислата на забар... user posted image
Еве да се пријавам и јас... може вака ќе се натерам да отидам на забар user posted image

Непосредна врска до пораките: 124
3.11.2010 11:27:48   
Julie1
Octavia те молам достави ми информации по пп е-mail, име, презиме и контакт телефон.

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 125
Страница:   <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  3 4 [5] 6 7   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.