|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кога се случи вашата бремност-плодни, неп...
4.4.2012 16:30:24   
JovanaJ
Jas sum ostanala bremena 14-15 den posle den menzis. Znaci mu doaga bas vo plodni denovi, ovulacija.

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

(Одговор на членот MinaBT)
Непосредна врска до пораките: 51
4.4.2012 17:04:19   
Elce
На 12-от ден од циклусот.

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 52
4.4.2012 17:35:26   
Natasa981
i jas vo plodni denovi..otprilika na 15,16 den od ciklus

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 53
5.4.2012 8:55:40   
temjana
Не е возможно да забремените во денови кои не ви се плодни. Можеби сте имале прерана овулација (како јас на 8-ми ден) или пак многу доцна овулација но во секој случај тоа биле вашите плодни деновиuser posted image Најубаво е доколку извесен период не можете да забремените да си одите на фоликуметрија и ќе си го решите проблемот, се разбира доколку го имате или пак доколку е од таков карактер.user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 54
5.4.2012 9:06:26   
vanessa30
Jas tocno znam koga zabremeniv:
data_17 jan 2011 (16-ti den od ciklus)
vreme _okolu polnok
mesto_AUS

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 55
5.4.2012 10:20:54   
kikicka
И јас сум плодни денови останата е точно незнам ама неделата пред Нова Година е сигурно.user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 56
5.4.2012 11:10:52   
sandrin

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

Не е возможно да забремените во денови кои не ви се плодни. Можеби сте имале прерана овулација (како јас на 8-ми ден) или пак многу доцна овулација но во секој случај тоа биле вашите плодни деновиuser posted image Најубаво е доколку извесен период не можете да забремените да си одите на фоликуметрија и ќе си го решите проблемот, се разбира доколку го имате или пак доколку е од таков карактер.user posted image

Апсолутно се сложувам! Не верувам дека постои бременост во неплодни денови.
За бременост ви треба овулација, штом ја имате (независно во кој ден од циклусот се случува!) станува збор за плодни денови!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 57
5.4.2012 11:27:16   
Maca25
Јас појма немам кога! user posted image

Знам само дека моја пријателка и со двете деца има забременето за време за циклус (4-5 ден од циклус).

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 58
2.7.2012 0:16:17   
suzeto
i jas go delam mislejneto so nekoi od vas ne moze vo neplodni denovi........znaci ako nekoj imale odnos vo neplodni denovi .... 72h ziveat spermazoidite uste tri dena posle odnosot a do togas moze da nastane ovulacija......toa e moeto razmisluvanje .........

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 59
2.7.2012 0:27:59   
Maria
И јас ова сакав да го пробаме,т.е. да експериментираме само во неплодни денови,со втората бременост,но погодивме овулација и одма останав бремена user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 60
2.7.2012 9:40:03   
niki
Zeni, a kako znaete deka bas toj den ste zacnale? Cel mesec nemavte odnosi i bas togas strefivte ili bevte na lekar pa vi kazaa deka ste vo ovulacija ili...?

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 61
17.9.2012 1:57:09   
babyblue
Prvata bremenost zavrsi so spontan abortus, pa cekavme dozvola od doktorot koga d se obideme pak. Otidov na kontrola na 12 den od ciklusot i doktorot mi kaza denes ke pukne folikulot vo sekoj moment denes e denot. znaci go napravivme user posted image na 12 den, na denot na ovulacija i ispadna masko user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 62
30.9.2012 0:04:58   
Lovelace
А што ви значи вам: СЕ ПАЗЕВМЕ / НЕ СЕ ПАЗЕВМЕ?
Тоа е исто со користење контрацептивни средства и без користење на контрацептивни средства?
Или со „свршување внатре„ и без „свршување внатре„?

(Одговор на членот babyblue)
Непосредна врска до пораките: 63
7.10.2012 22:08:04   
majka na eva
јас имав мнооооооогу голема среќа да останамuser posted image .имам полицистични јајници и нередовна менструација.па со мм повеќе време се обидувавме да направимеuser posted image ,но по една година труд и ништо не бидна-се разочаравмеuser posted image ,па размисливме да закажеме на приватно да видиме да не е нешто сериозно,не дај боже да не можеме да имаме дете па да се лекуваме додека е со време.и закажавме во штип кај др.ОРГАНЏИСКИ.и пазете сега;се јавив во вторник,ми закажаа за преглед во петок-а баш се погодило да идам во фаза на овулацијаuser posted image и така деновите што следеа значи од сабота до понеделник работевме на случајот и дене и ноќеuser posted image и ете тогаш и се случиuser posted image а тоа беше во февруари 12-14,а последната менструација ми беше на 5ти јануари.во февруари ми доцнеше и гледајте дури кога кај мене биле плодните денови.а по докторски ги кажуваат 14,15,16 ден после менс.

(Одговор на членот Lovelace)
Непосредна врска до пораките: 64
25.10.2012 1:43:50   
fernandez
здраво девојки,после неколку месеци залудни обиди за зтруднување пак решив да ви пишам да ми кажете што мислите.изгледа дека бев напната од работа,цело време под стрес и затоа не се фаќашеа и не пазевме на плодни денови,имам редовен циклус добив на 11,ми траеше 5 дена.со мм имавме односи на 20 и 22ри дали се тоа плодни ден. дали би можело да се фати веќе еднаш,пишете ми мислење.однапред ви благодарам несакам да губам надеж????

(Одговор на членот majka na eva)
Непосредна врска до пораките: 65
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.