|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: "Духови" од минатото
14.9.2012 16:08:28   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Jas ovie vasi duhovi od minatoto ic ama ic ne vi gi razbiram, sigurno ste uste mnogu mladi pa se sekavate i vremeto uste ne gi izbrisalo. Jas sega da sretnam nekoj so koj sum bila vo vrska pred 10-15 godini ne bi go prepoznala sigurno.
Inaku citajki ja temava ednas se obiduvav da se setam na site moi ljubovi od mladosta i veruvajte si izgledav kako Samanta od Seks i gradot koga na ginekologot trebase da mu kaze kolku partneri imalauser posted image , ne deka brojot e voopsto sporedliv so nejziniot tuku deka bukvalno imam zaboraveno na nekoi ni na lica nit na iminja im se sekavamuser posted image

Искрено ни јас не ги разбирам, за мене сите што сум ги оставила во минатото , заслужиле да се таму и таму да останат и да ги сретнам, а одредени ги сретнувам, исто како да не ни биле дел од мојот живот. За жал или за среќа ниту еден не ме прогонува

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 101
15.9.2012 16:10:17   
Maria
Баш такаuser posted image ,се сложувам со Ники и Snowhite.user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 102
4.10.2012 17:58:47   
Pepelaska *
Денес видов еден дух, сега неговото работно место ми е в комшииuser posted image .
Кога поминав , излезе надвор( си имаше работа ) и гледајки ме се сопнаи ке паднешеuser posted image .

Ми фали малку забав а мм само сака да работи па не ми елошо кога го гледам духов кој воопшто не е лошuser posted image .
Малку смеа не е на одмет нели

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 103
5.10.2012 11:46:12   
blond
Воопшто не сум среќна кога ќе го видам тој дух! Оставен е во минатото (иако до некаде индиректно ми се меша во животот) и сакам засекогаш таму да остане! Мразам кога случајно се разминеме! Кога ќе го видам се радувам што го имам мм за маж!!! Пресреќна сум што на време направив да е во оваа листа на духови од минатото user posted image
Се случува понекогаш да ја сретнам поранешната на мм, немам никакви чувства кон неа, едноставно таа е "негов" дух, се додека не се мешаат во сегашноста user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 104
30.10.2012 11:21:24   
Anonimen
utrovo dodeka se spremav za na rabota mi zvoni mob so nepoznat br odgovaram i posle negovoto ''zdravo'' se stresiv bidejki mu go poznav glasot user posted image
navistina neznam sto mu bese namerata posle 15 pominati godini bez kontakt da me ''voznemiri''
neznam sto cuvstvuvam posle povikot ne e deka se raduvam deka mi godi ama me zamisli
zosto se javi?

...sepak mislam deka ne treba da se zamaram sto bilo pominalo i ostanalo vo minatoto so pricina

(Одговор на членот blond)
  Непосредна врска до пораките: 105
30.10.2012 11:34:41   
dostickage
Ne mozam da razbreram bez razlika dali e za masko ili za zensko kako moze da zivee , da bide vo vrska ili vo brak so nekogo a da misli na nekoj drug.
Nikogas vo zivot ne sum ostavila eden decko za drug ili nesto slicno.
Sekogas sum ja prekinuvala vrskata zaradi samata vrska sto ne cinela ili ne sme si odgovarale i tolku.
Sama sum nekoe vreme , rascistuvam sama so sebe  i prodolzuvam ponatamu.
A ova koga nekoj e vo brak i seuste ima cuvstva sprema nekoj od minatoto mene me upatuva samo na emoconalna nezrelost.Ili pa epten nema so da pravi dodeka partnerot raboti i zarabotuva pa misli na duhovi.
Mislam da imam deca so nekogo,da spijam zaedno so nekogo,da delam smetki,situacii i sl a da mislam na drug u slobodno vreme mene me mi se uklapa u zdrav razum.
Sum videla vakvi primeri i za maski i za zenski.ne mi se jasni

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 106
30.10.2012 11:54:05   
amateuress
хаха, и јас сум изгледа бездушна :)))

имам бивши, ама дел од нив ми се на ниво на пријатели, дел онака, ко познајници...
со никого не сум оставила нешто така недоискажано, па да ме притиска сега она „што би било, кога би било“.
само понекогаш кога гледам на кое дереџе се дел од нив, си викам каква среќа сум имала што сум се заљубила во мм user posted image

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 107
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.