|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1] 2 3   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Гугање :)
7.4.2010 0:40:31   
Rossana
user posted image Dragi mamicki ne najdov vakva tema, no ako ima slobodno moze da ja premestite. sakam da prasam od koga pocnuvaat da gukaat bebinjata? Eve veke skoro cel cassara si lezi vo krevetceto, ispusta nekoi slatki zvuci, gi siri racinjata, gi kreva nagore, mrda so nozinjata i pravi nekoi slatki grimazi kako nasmevki... Dali e mozno dete od 6 nedeli da guka? neznam dali toa e toa sto mislam no... Preslatka e, ima nekakov cuden sjaj vo ocite i izgleda tolku srekno...

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:25:42 >
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Гугање :)
7.4.2010 1:20:54   
nadica
се разбира дека е можно мила user posted image user posted image user posted image за малата лепотица

па свекор ми тврди дека надица на 2 месеци рекла деде и се фали со тоа инаку гугаше и мм ја чул ама тоа ненемерно па човекот се фали user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:25:28 >

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 2
7.4.2010 1:48:33   
Rossana
 user posted image   user posted image    user posted image

Nemozam da opisam kooolku sum sreknaaaa  user posted image   Dusicka na mama leleee  user posted image

Izvinete se zanesov malku  user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:25:02 >

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 3
7.4.2010 8:18:32   
Палешка РР
Да, па и Миа тука некаде од прилика почна да испушта интересни звуци. Сега веќе на големо гука и се смее на глас. А ние тројцата се топиме од среќа, леле, како да не сме виделе бебе, застанати над нејзе и само си ја гледаме user posted image

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:24:45 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 4
7.4.2010 13:29:37   
Snowhite RR
И јас исто се чудев, Михаил на 10 дена се смееше и тоа разбуден, никој не ми веруваше, а пред да направи 6 недели почна да прави обиди за гугање

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:23:58 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 5
7.4.2010 14:07:09   
melody
I kerka mi pocna da guga posle prviot mesec,a nasmevkata i bese na liceto uste prviot den koga se rodi.Site velea ne se toa nasmevki grcevi se ,no jas si znaev bebeto mi se smeese.Mislam denesnive deca se navistina napredni se brzo se odviva kaj niv i guganje i nasmevki i prvi zborcinja ama bas se i bas e set_o toa slatkouser posted image Taka da Rossana uzivaj vo guganjeto na tvoeto bebence i na se ona sto doprva ke go praviuser posted image

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:23:42 >

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 6
7.4.2010 14:15:34   
Tanja K.
Eva kaj nas najprvo pocna da vika dada,potoa tata.A denes od sabajle,sedese vo kolicka i za da ja zemam me gleda i vika mam.Tuka bese radost od moja strana epten.

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:23:27 >

Непосредна врска до пораките: 7
7.4.2010 15:00:13   
Весна
Јана исто со неполни два месеца почна да гука, а сега со три и кусур вика, се кикоти, кажува еј ти, ако не ја гледаш првин ќе се закашла и штом ќе ја погледнеш, прави една блажена фаца и кажува агуууу. Јас многу често ја прекинувам во гукањето бидејќи замаливам од смеење, па детево се чуди. Прекрасни се бебиштата.

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:22:37 >

(Одговор на членот Tanja K.)
Непосредна врска до пораките: 8
7.4.2010 17:22:54   
Rossana
user posted image user posted image user posted image se topam od sreka user posted image user posted image user posted image   eve pak mi se nasmevna, veke 3-4 pati denes mi se nasmevnuva koga ke odam blizu do nea. Denes poveke vreme ispusta glasovi kolku e slatkaaa. Leleee user posted image user posted image user posted image za site mali i slatki bebinja i decinja  na ringeraja, na ovaa stranica gi imame najpametnite mali dusicki na cel svet user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:22:19 >

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 9
7.4.2010 17:33:35   
Тања РР
Вчера барав ваква тема немаше, браво Росана :)
Инаку јас сум загрижена што мојата Јана само неколку пати до сега има кажано агууу и сега вика гггггг ама кога се лути. Таа има 7 недели (корегирани) и сакав баш да прашам кога да очекувам да почне да гука. Веќе почна да ми се смее, особено наутро, насмевки рој user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:22:01 >

Непосредна врска до пораките: 10
7.4.2010 19:08:45   
Leonida
Ја читав сабајле темава и баш си викам: леле...кога ќе почне моево да се смее на глас?? И баш пред малку не почасти сите со 3-4 насмевкиuser posted image
Колку само се слатки
user posted image  

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:21:47 >

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 11
7.4.2010 20:10:36   
Rossana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kolku se samo prekrasni tie momenti, nikogas ne sum bila posrekna
user posted image

< Поракaта ја уредил mis. -- 7.4.2010 20:21:16 >

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 12
13.4.2010 10:59:36   
lukas
moeto seuste nisto ima skoro polni 2 meseci i nisto nekoi mi velat deka trebalo poveke da mu zboram za da pocnelo da guga...pred da zaspie ke pusti nekoja nasmevka go kreva muceto nagore...ama lici na nasmevka....a za guganje nisto odvaj cekam osven placenje neznam drugo nisto....i mnogu mi placi ni legnat ni vrace ne sedi...i samo pisti i ic ne mi spie denje  po pola sat i posle samo zee...koga ke pocne da guga odvaj cekam...hahhaha...pozz

Непосредна врска до пораките: 13
13.4.2010 12:34:16   
zapce
moeto bebusce pocna da guga nekade koga imase mesec ipol i bese navistina dozivuvanje za site, sega ima pet meseci i edna nedela i e navistina e interesen se smee na glas postojano guga nesto so prstite vo usta a osobeno ako ne go gledam ke ispusta zvuci se dodeka ne go poglednam a potoa mi se smee navistina e srcenceuser posted image i kolku raste se pointeresen stanuva

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 14
13.4.2010 13:53:34   
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: zapce

moeto bebusce pocna da guga nekade koga imase mesec ipol i bese navistina dozivuvanje za site, sega ima pet meseci i edna nedela i e navistina e interesen se smee na glas postojano guga nesto so prstite vo usta a osobeno ako ne go gledam ke ispusta zvuci se dodeka ne go poglednam a potoa mi se smee navistina e srcenceuser posted image i kolku raste se pointeresen stanuva

Срценцеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 15
13.4.2010 14:00:06   
Leonida
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

moeto seuste nisto ima skoro polni 2 meseci i nisto nekoi mi velat deka trebalo poveke da mu zboram za da pocnelo da guga...pred da zaspie ke pusti nekoja nasmevka go kreva muceto nagore...ama lici na nasmevka....a za guganje nisto odvaj cekam osven placenje neznam drugo nisto....i mnogu mi placi ni legnat ni vrace ne sedi...i samo pisti i ic ne mi spie denje  po pola sat i posle samo zee...koga ke pocne da guga odvaj cekam...hahhaha...pozz

Ти збори му, смеј му се, играј си со него и кај и да е ќе почнеuser posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 16
13.4.2010 18:04:00   
alex_mo
    И Ања почна да се насмевнува од 2 недели ,а после 40 дена веке се радува на некои предмети...сега има 2 месеци и 1 недела и ни се смее на глас и кога си лежи мирна постојано нешто “кажува“user posted image user posted image user posted image срцка наша е..
  Има една ѕвезда што свири и и ја закачуваме на лустерот..во неделата го бришев и ја извадив...кога стана од спиење и виде дека ја нема направи многу слатака загрижена фаца..разбрав што бара и веднаш се насмеа кога и  се исполни желбата.....замислете само со 2 месеци....user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 17
13.4.2010 23:41:05   
Snowhite RR
Михаил на два и пол месеци сега веќе почна на глас да се смее и да се радува, душичка на мама, срцко е, мислам дека има вистина во тоа дека на бебината треба да им се зборува повеќе, јас цело време му зборувам си правам муабет со него

(Одговор на членот alex_mo)
Непосредна врска до пораките: 18
21.4.2010 10:25:13   
Rossana
Ah ke si ja izedam... vcera skoro cel den go prespija a nokta potoa ja pretvori vo den, ama ni malku ne mi precese zatoa sto celo vreme mi se smeese, mi gugase, dosega ne sum ja videla vakva, pocna da preti so racete i nozete kako da poletuva... i na kraj od mnogu smeenje i guganje povratiuser posted image user posted image user posted image i pak si prodolzi da se smee kako nito da ne bilo. Vecer ke stavam i sliki za da vi se pofalam so slatkite nasmevki na moeto bebeuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 19
21.4.2010 19:51:20   
Martins mom
martin pocna da guga na mesec i poluser posted image koga go slusnav prvoto "gu" bev najsrekna na svet

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 20
24.4.2010 8:13:09   
Rossana
Ne  sum bila posrekna nikogas dosega, Vcera i kupiv na Sara od onie vrteleskite sto se stavaat na krevetceto, no nemav vreme da i go postavam, sega koga stanavme i go postaviv. Ne moze da mu se naraduva, celo vreme mu se smee i mu guga, duri ispusta i nekoi takvi zvuci sto mi se cini deka ke pocne da se smee na glasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Abe kolku mi e pametna ona na mama, koga ke prestane da se vrti, go udira so rakata i mu se smee.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 21
26.4.2010 15:12:42   
Rossana
Okluci zvucnici KLIK

Непосредна врска до пораките: 22
26.4.2010 15:18:48   
Mila na mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image абе како на немите филмови отвара, отвара уста и си велиш сега ќе слушнеш сега и ништо и ај пак сега user posted image user posted image user posted image срцка е се труди да каже нешто.

Непосредна врска до пораките: 23
27.4.2010 0:39:24   
Тања РР
user posted image user posted image Исто како Јана, сака нешто да каже ама глас не излегува. Рано им е Росана, ќе почнат.

(Одговор на членот Mila na mama)
Непосредна врска до пораките: 24
6.5.2010 22:42:45   
Палешка РР
На Миа гугањето и премина во пеење од денес user posted image леле кои нежни звуци се тоа, права песна, си лежи и си пее user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 25
Страница:   [1] 2 3   Следна страница >   >>
Страница: [1] 2 3   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали вашите момчиња си ги допираат пенисите?
пеперутка16

Моето три и полгодишно дете постојано си го допира пенисот и не престанува. Пробав разни начини да го спречам, но не функционира. Не боли, не чеша, добро е. Хигиената е на ниво. Би сакала некој да ми пише како ја решил. Ви благодарам.